Friday, September 20, 2024
Home » Το βίντεο της σύλληψης του επίδοξου δολοφόνου του Τραμπ – Πώς τον έπιασαν

Το βίντεο της σύλληψης του επίδοξου δολοφόνου του Τραμπ – Πώς τον έπιασαν

0 comments

Το βίντεο της σύλληψης του επίδοξου δολοφόνου- Πώς τον έπιασαν

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το βίντεο από τη σύλληψη του ενόπλου που φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στον Ντόναλντ Τραμπ το μεσημέρι της Κυριακής στη λέσχη γκολφ της Φλόριντα. Ο φερόμενος ως επίδοξος δολοφόνος προσπάθησε να πυροβολήσει κατά του την πρώην προέδρου, την ώρα που εκείνος έπαιζε γκολφ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Advertisement

Στα πλάνα που φαίνονται, ο 58χρονος Ράιαν ΓουέσλιΡουθ έχει πια ακινητοποιηθεί λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο και δεν αντιστέκεται στις Αρχές, ενώ ακολουθεί τις οδηγίες που του δίνονται μέχρι να πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Ο δράστης εντοπίστηκε να κρύβεται σε θάμνους, οπλισμένος με ένα τυφέκιο.

@cnn The Martin County Sheriff’s Office released video footage of the arrest of Ryan Wesley Routh, the suspect in the apparent assassination attempt of Donald Trump. #cnn#news♬ original sound – CNN

Μάλιστα, ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Ομοσπονδιακού δικαστηρίου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για δύο αδικήματα σχετιζόμενα για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Με βάση τη νομοθεσία, είναι πιθανόν ότι θα του απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες, αλλά αυτήν η πρώτη δίωξη (για κατοχή πυροβόλου όπλου από άτομο καταδικασμένο για κακούργημα και για κατοχή πυροβόλου με σβησμένο σειριακό αριθμό) επιτρέπει στις Αρχές να τον κρατήσουν προφυλακισμένο για όσο θα συνεχίζεται η έρευνα και τουλάχιστον μέχρι τη δίκη. Οι δύο αυτές κατηγορίες επιφέρουν ποινές 15 και 5 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το ομοσπονδιακό κατηγορητήριο, ο ύποπτος βρισκόταν κοντά στο γήπεδο γκολφ επί περισσότερες από 11 ώρες μέχρι να τον αντιληφθούν οι πράκτορες. Στοιχεία από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δείχνουν ότι το κινητό τηλέφωνο του Ρουθ βρισκόταν στο σημείο περίπου από τις 1.59 π.μ. μέχρι τη 1.31 μ.μ. της 15ης Σεπτεμβρίου.

Πηγή: cnn.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More