Home » Τηλεπαρουσιάστρια φαίνεται να κατάπιε μία μύγα ενώ εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων

Τηλεπαρουσιάστρια φαίνεται να κατάπιε μία μύγα ενώ εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων

0 comment

Τηλεπαρουσιάστρια φαίνεται να κατάπιε μία μύγα ενώ εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων

Πιστή στο καθήκον της, μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος σε κανάλι της Βοστώνης, καθώς εκφωνούσε το δελτίο ειδήσεων, κατάπιε μία μύγα «on air».

«Ή μήπως ήταν απλώς μια βλεφαρίδα;» διερωτώνται πολλοί ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είδαν το σχετικό βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η αμερικανική εφημερίδα New York Post.

Η Vanessa Welch, παρουσιάστρια του πρωινού ειδησεογραφικού μαγκαζίνο «Boston 25», δέχεται τις τελευταίες ώρες επαίνους από το κοινό καθώς δεν κατάφερε ούτε να χάσει τον ρυθμό της αλλά και ούτε να κάνει γκριμάτσα, όταν ένιωσε να πέφτει κάτι στο στόμα της στη διάρκεια του δελτίου.

⚡️🫶 News anchor on Boston25
Vanessa Welch swallowed a fly that flew into her mouth, but continued to talk as if nothing had happened.👏👏👏👏 pic.twitter.com/BNQJvhX284

— 🌕Nikita_X 🫶 (@Mister_Nikita_X) May 29, 2024

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, απτόητη η Vanessa φαίνεται να καταπίνει το έντομο δείχνοντας απίστευτη δύναμη στη διάρκεια αυτού του δυσάρεστου και απρόοπτου συμβάντος.

Οι ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θαύμασαν την ικανότητά της να παραμείνει συγκεντρωμένη στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης. «Αυτός είναι επαγγελματισμός », έγραψε ένας ακόλουθος. «Ούτε καν μπερδεύτηκε. Κορυφαίος επαγγελματισμός», τόνισε ένας άλλος. Υπήρξαν και κάποιοι που ζήτησαν από το κανάλι να της κάνει αύξηση.

Οι περισσότεροι πάντως που παρακολούθησαν το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερα από 250.000 likes στο Instagram, ισχυρίστηκαν ότι το άγνωστο αντικείμενο που αρχικά βρισκόταν στο μάτι της, φαίνεται να είναι μια μαύρη μύγα. Αλλά όμως έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι απλώς ήταν μια βλεφαρίδα που έπεσε στο στόμα της.

«Φαίνεται περισσότερο σαν να φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες και μία από αυτές να ξεκόλλησε», σχολίασε μια γυναίκα, όπως γράφει η εφημερίδα «New York Post».

protothema.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise