Monday, September 16, 2024
Home » Τα τελευταία δραματικά 60 δευτερόλεπτα του μοιραίου αεροσκάφους με τους 62 νεκρούς στη Βραζιλία (video)

Τα τελευταία δραματικά 60 δευτερόλεπτα του μοιραίου αεροσκάφους με τους 62 νεκρούς στη Βραζιλία (video)

0 comments

Ασύλληπτη τραγωδία – Έπεφτε με ταχύτητα μεταξύ 8.000 και 24.000 ποδιών το λεπτό

Νεκροί είναι οι 62 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος της εταιρείας Voepass που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα στην πόλη Βινιέντο της Βραζιλίας, καθώς ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως δεν υπάρχουν επιζήσαντες.

Advertisement

  • ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροπλάνο με 62 επιβαίνοντες στο Σάο Πάολο – Η στιγμή που στροβιλίζεται και πέφτει

Το δικινητήριο ATR-72 εκτελούσε πτήση από το Κασκαβέλ της πολιτείας Παρανά με προορισμό το αεροδρόμιο Γκουαρούλος στο Σάο Πάολο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Voepass, στο αεροσκάφος επέβαιναν 58 ταξιδιώτες και 4 μέλη πληρώματος.

Ο ιστότοπος Flightradar24 αναφέρει πως το μοιραίο αεροσκάφος είναι το PS-VPB, ένα ATR72-500 14 ετών που κατασκευάστηκε το 2010. Τοτελευταίο σήμα που ελήφθη από το αεροσκάφος, ήταν περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 60 δευτερολέπτων της πτήσης, ο αναμεταδότης του μετέδιδε κατακόρυφη πορεία προς το έδαφος με ταχύτηταμεταξύ 8.000 και 24.000 ποδιών το λεπτό.

Σε βίντεο που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα καταγράφεται η ανεξέλεγκτη περιδίνηση του μοιραίου αεροσκάφος και η συντριβή του στο έδαφος. Στις εικόνες από τον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας, διακρίνονται πυκνοί καπνοί να υψώνονται στον ουρανό από το σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος. Όπως φαίνεται στα βίντεο, το αεροσκάφος άρχισε να περιστρέφεται γύρω-γύρω και έπεσε σαν τραπουλόχαρτο.

Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More