Home » Σύρος: Έσπασε… πιάτα με ερπυστριοφόρο «διαβολάκι» σε κέντρο διασκέδασης

Σύρος: Έσπασε… πιάτα με ερπυστριοφόρο «διαβολάκι» σε κέντρο διασκέδασης

0 comment

Σύρος: Έσπασε… πιάτα με ερπυστριοφόρο «διαβολάκι» σε κέντρο διασκέδασης

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κέντρο διασκέδασης τηςΣύρου, με έναν άνδρα να σπάει πιάτα με σκαπτικό ερπυστριοφόρο μηχάνημα, το λεγόμενο «διαβολάκι».

Στο βίντεο που έγινε viral σταμέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ο καλλιτέχνης δίπλα από την ορχήστρα και ο εορτάζοντας στη θέση του οδηγού του μηχανήματος.

Οι υπάλληλοι έφερναν τη μία στοίβα με πιάτα μετά την άλλη. Ο πρωταγωνιστής ήθελε, όπως είπε στον υπεύθυνο του καταστήματος, να κάνει κάτι που θα μείνει στην ιστορία και… ασφαλώς τα κατάφερε.

Ο υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης μιλώντας στο MEGA επισήμανε ότι «είχε κάποιος τη γιορτή του και λέει θα σπάσω πάρα πολλά πιάτα, φέρτε πιάτα στο μαγαζί».

Ο πρωταγωνιστής διασκέδαζε με την παρέα του, σε ένα από τα τραπέζια όταν ξαφνικά αποφάσισε να το περάσει σε άλλο επίπεδο. Παράλληλα, όμως, και οι υπόλοιποι πελάτες έδειχναν να το απολαμβάνουν εξίσου.

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok που έγινε viral:

@haroulavakondiou#syros#zozefina#nightout#cyclades#greece#iliarixto#nisiotika#viral#f#fyp#foryou#fypシ#foryoupage#fy#funny#funnyvideos#funn#vir#viralvideo♬ πρωτότυπος ήχος – Greek_Music_

In.gr

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise