Friday, October 18, 2024
Home » Σε μυστική τοποθεσία στο Ισραήλ η σορός του Σινουάρ – Πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Σε μυστική τοποθεσία στο Ισραήλ η σορός του Σινουάρ – Πυροβολήθηκε στο κεφάλι

0 comments

Άγνωστο αν η σορός του ηγέτη της Χαμάς χρησιμοποιηθεί ως διαπραγματευτικό χαρτί από το Ισραήλ για την επιστροφή των ομήρων

Η σορός του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ, ο οποίος σκοτώθηκε την Τετάρτη στη Ράφα από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών, μεταφέρθηκε σε μυστική τοποθεσία εντός του Ισραήλ, αφού υποβλήθηκε σε νεκροψία στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο Abu Kabir του Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναφέρει η εβραϊκή ειδησεογραφική ιστοσελίδα Walla.

Advertisement

  • Οι επικρατέστεροι «διάδοχοι» του Σινουάρ: Η επόμενη μέρα για τη Χαμάς και τη Γάζα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι ο Σινουάρ σκοτώθηκε από οβίδα που έπεσε στον χώρο που βρισκόταν, ενώ πυροβολήθηκε και στο κεφάλι. Προσθέτει, ακόμα, ότι το ιατροδικαστικό ινστιτούτο αναμένει τα ευρήματα των πρόσθετων εξετάσεων για να διαπιστώσει αν υπήρχαν ναρκωτικά ή άλλες ασυνήθιστες ουσίες στο αίμα του κατά τη στιγμή του θανάτου του.

Την ίδια στιγμή, η ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth σημείωσε πως δεν είναι ακόμη σαφές εάν η σορός του ηγέτη της Χαμάς θα χρησιμοποιηθεί ως διαπραγματευτικό χαρτί σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας για την επιστροφή των 101 ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More