Tuesday, October 22, 2024
Home » Σαρώνουν τη Βηρυτό τα μαχητικά του Ισραήλ: Χτυπούν κτίρια στα νότια προάστια (video)

Σαρώνουν τη Βηρυτό τα μαχητικά του Ισραήλ: Χτυπούν κτίρια στα νότια προάστια (video)

0 comments

Τα ισραηλινά μαχητικά χτύπησαν πολυκατοικία στη Σιδώνα – Το κτίριο είχε εκκενωθεί αρκετά λεπτά νωρίτερα μετά από ενημέρωση από τον στρατό του Ισραήλ προς τους κατοίκους

Τις τελευταίες 48 ώρες είναι ασταμάτητο το σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Βηρυτό και τα νότια κυρίως προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου. Πριν από μερικά λεπτά μαχητικά του Ισραήλ χτύπησαν και διέλυσαν πολυκατοικία στη Σιδώνα. Τα βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικά για την ένταση των χτυπημάτων τα οποία δεν στοχεύουν όπως φαίνεται μόνο τις υπόγειες εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ.

Advertisement

Ο IDF είχε στείλει αρκετά λεπτά πριν το χτύπημα μήνυμα στους κατοίκους τόσο του συγκεκριμένου όσο και των παρακείμενων κτιρίων και ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο όπως αναφέρουν αραβικά μέσα είχε εκκενωθεί.

Νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εκπρόσωπος της Χεζμπολάχ από την Βηρυτό, σημείωσε πως η σιιτική οργάνωση αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την πρόσφατη επίθεση με drone κατά της Πρωθυπουργικής κατοικίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More