Friday, September 20, 2024
Home » Πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα – Τραγωδία με 55χρονο που πήγε στην κατάσβεση

Πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα – Τραγωδία με 55χρονο που πήγε στην κατάσβεση

0 comments

Πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα – Τραγωδία με 55χρονο που πήγε στην κατάσβεση

Στις φλόγες έχει τυλιχθεί η Πελοπόννησος, με την πυροσβεστική να δίνει μάχη για τον περιορισμό της φωτιάς πριν πέσει το σκοτάδι , ενώ ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην κατάσβεση.

Από το πρωί, αναφέρουν αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, έχουν ξεσπάσει 45 πυρκαγιές, οι πιο δύσκολες εκ των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη στο Κρανίδι Αργολίδας, στην Αχαΐα και στην Ηλεία. Σε εξέλιξη είναι και φωτιές σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας,της Μεσσηνίας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Κεφαλονιάς.

Μπαράζ μηνυμάτων μέσω του 112 εστάλησαν πριν λίγο προς κατοίκους οικισμών που είναι κοντά στη φωτιά που έχει εκδηλωθεί σε αγροτοδασική έκταση στο Μαστραντώνη Αχαΐας. Νωρίτερα ζητήθηκε μέσω μηνυμάτων του 112 να εκκενωθούν και άλλες περιοχές και χωριά.

Όσον αφορά στον 55χρονο, διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν στο χωριό Μυρτιά, όπου μαίνεται η πυρκαγιά που ξεκίνησε νωρίτερα στο Αλποχώρι Πύργου.

Ο 55χρονος είναι νεκρός καισύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καθώς έπαθε αναρρόφηση. Ο άνδρας ήταν κοντά στο πύρινο μέτωπο, όπου πήγε να βοηθήσει στη κατάσβεση της φωτιάς.

Στο μεταξύ, ένας άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά στο πύρινο μέτωπο και διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

in.gr

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More