Monday, October 7, 2024
Home » Ο Νετανιάχου ζήτησε τη μετονομασία των επιχειρήσεων των IDF σε «Πόλεμος της Αναγέννησης»

Ο Νετανιάχου ζήτησε τη μετονομασία των επιχειρήσεων των IDF σε «Πόλεμος της Αναγέννησης»

0 comments

Ζήτησε τη μετονομασία των επιχειρήσεων των IDF σε «Πόλεμος της Αναγέννησης» ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου – Η ισραηλινή κυβέρνηση είχε αποκαλέσει «Iron Swords» την επιχείρηση που ξεκίνησε πέρσι κατά της Χαμάς

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργόςΜπενιαμίν Νετανιάχου πρότεινε – με τη συμπλήρωση ενός έτους από το «μαύρο Σάββατο» τς εισβολής της Χαμάς στο βόρειο Ισραήλ, να αλλάξει το όνομα του πολέμου από «Σιδερένια Σπαθιά – Iron Swords» σε «Πόλεμος της Αναγέννησης».

Advertisement

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός το πρότεινε αυτό στην αρχή της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, αλλά δεν έθεσε το θέμα προς συζήτηση ή ψηφοφορία.

Θυμίζεται πως η ισραηλινή κυβέρνηση ονόμασε «Iron Swords» την εκτεταμένη επιχείρηση στη Λωριδα της Γάζας για την εξολόθρευση της Χαμάς, που ξεκίνησε την 7η Οκτωβρίου, μετά την εισβολή της παλαιστινιακής οργάνωσης στο βόρειο Ισραήλ και τις σφαγές εκατοντάδων αμάχων.

Πλέον, με την ένταση των πολεμικών συγκρούσεων στον Βορρά και με δεδομένη την ανταλλαγή πυρών με το Ιράν, ο Νετανιάχου ζήτησε την μετονομασία των επιχειρήσεων των IDF.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More