Thursday, September 19, 2024
Home » Ο μιμητής του Πελικό στη Γαλλία παραδέχτηκε τις πράξεις του: «Αν δεν τον είχα συναντήσει δε θα τις είχα κάνει»

Ο μιμητής του Πελικό στη Γαλλία παραδέχτηκε τις πράξεις του: «Αν δεν τον είχα συναντήσει δε θα τις είχα κάνει»

0 comments

Πώς γνωρίστηκαν – Επέρριψε την ευθύνη και στον μέντορά του – «Μετανιώνω για τις πράξεις μου. Αγαπώ τη γυναίκα μου»

Ο Ζαν-Πιερ Μαρεσάλ, 63 ετών, συγκατηγορούμενος του Ντομινίκ Πελικό στην πολύκροτη δίκη και μιμητής του, παραδέχθηκε ότι τον αντέγραψε και νάρκωνε και κακοποιούσε και την δική του σύζυγο.

Advertisement

Όπως χθες ο Πελικό, επικαλέσθηκε και αυτός σήμερα ενώπιον του γαλλικού δικαστηρίου την προβληματική παιδική του ηλικία, αλλά επέρριψε την ευθύνη και στον μέντορά του. Δήλωσε ότι είναι «καλός σύζυγος και πατέρας».

  • Δίκη Ντομινίκ Πελικό: «Ποτέ δεν σε βίασα» είπε στην κόρη του
  • Παραδέχθηκε τις κατηγορίες ο Πελικό: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα»

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ζαν-Πιερ Μαρεσάλ συνεργάσθηκε με τον Πελικό για να ναρκώνει και να βιάζει από κοινού με τον μέντορά του την σύζυγό του Σιλιά Μαρεσάλ. Οι δύο τους συναντήθηκαν σε ιστοσελίδα που βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του Ζαν-Πιερ Μαρεσάλ που περιέγραψε πώς ο ίδιος και οι αδελφές του υφίσταντο σεξουαλική κακοποίηση στα χέρια του πατέρα τους και δήλωσε ότι ο Πελικό απελευθέρωσε τους εσωτερικούς του δαίμονες.

«Αν δεν είχα συναντήσει τον Πελικό δεν θα είχα προβεί σε τέτοιες πράξεις»

«Μετανιώνω για τις πράξεις μου. Αγαπώ τη γυναίκα μου», δήλωσε στο δικαστήριο ο Ζαν-Πιερ Μαρεσάλ. «Αν δεν είχα συναντήσει τον κ. Πελικό, δεν θα είχα προβεί ποτέ σε αυτές τις πράξεις. Ηταν καθησυχαστικός, σαν ξάδερφος».

Ο Μαρεσάλ πάντως δεν κατηγορείται και για βιασμό της Ζιζέλ Πελικό, η οποία αναμένεται να κληθεί να καταθέσει εκ νέου σήμερα.

Πώς γνωρίστηκαν

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Μαρεσάλ συνάντησε τον Πελικό σε ιστοσελίδα με την επωνυμία Coco, όπου ο μέντορας μοιραζόταν μαζί του εικόνες από τους βιασμούς της συζύγου του Ζιζέλ Πελικό από τους άνδρες στους οποίους την παρέδιδε ναρκωμένη. Εκεί του περιέγραψε πώς την νάρκωνε.

Ο Μαρεσάλ κατέθεσε ότιέπεσε κατά τύχη πάνω στο website και αρχικά αρνήθηκε πρόταση του Πελικό να βιάσει την σύζυγό του πριν συναινέσει τελικά. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Πελικό νάρκωσε την σύζυγο του Μαρεσάλ και την βίασε. Ο Μαρεσάλ παρακολουθούσε.

Δεν τον μήνυσε η σύζυγός του

Ο Πελικό παραδέχθηκε την ενοχή του στον βιασμό της συζύγου του Μαρεσάλ και δήλωσε ότι μετάνιωσε για τις πράξεις του. Διέκοψε τις σχέσεις του με το ζεύγος Μαρεσάλ όταν το θύμα ξύπνησε την ώρα που εκείνος βρισκόταν ακόμη στο υπνοδωμάτιο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Πελικό έχει καταγραφεί σε τουλάχιστον τρεις από τους 12 βιασμούς της Σιλιά Μαρεσάλ.

Η 54χρονη Σιλιά Μαρεσάλ έχει 5 παιδιά με τον σύζυγό της, τον οποίο δεν έχει μηνύσει. Δηλώνει ότι παραμένει μαζί του «για το καλό των παιδιών».

Πηγή: Έθνος

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More