Monday, September 9, 2024
Home » Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ κάλεσε το ΝΑΤΟ να αποβάλει την Τουρκία από τον Οργανισμό

Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ κάλεσε το ΝΑΤΟ να αποβάλει την Τουρκία από τον Οργανισμό

0 comments

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ κάλεσε σήμερα το ΝΑΤΟ να αποβάλει την Τουρκία από μέλος του οργανισμού, σε μια κίνηση που ενδέχεται να αυξήσει περαιτέρω την ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

Advertisement

“Λαμβάνοντας υπόψη τις απειλές του Τούρκου προέδρου Ερντογάν για εισβολή στο Ισραήλ και τηνεπικίνδυνη ρητορική του, ο υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατς κάλεσε τους διπλωμάτες να συνεργαστούν επειγόντως με όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, ζητώντας την καταδίκη της Τουρκίας και απαιτώντας την αποβολή της από την περιφερειακή συμμαχία”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Ονέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, σηματοδότησαν οι αναφορές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επαρχιακής επιτροπής Ριζούντας ο οποίος άφησε να νοηθεί ότι η χώρα του θα επιτεθεί προς το Ισραήλ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα τους κάνουμε το ίδιο πράγμα, όπως μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More