Home » Ομοφοβική επίθεση στον Καναδά: Ομάδα ανδρών ξυλοκόπησε βάναυσα ζευγάρι γυναικών

Ομοφοβική επίθεση στον Καναδά: Ομάδα ανδρών ξυλοκόπησε βάναυσα ζευγάρι γυναικών

0 comment

Ομοφοβική επίθεση στον Καναδά: Ομάδα ανδρών ξυλοκόπησε βάναυσα ζευγάρι γυναικών

Ομοφοβική επίθεση σημειώθηκε στον Καναδά, όταν μια ομάδα ανδρών άρχισε να ξυλοκοπεί άγρια ένα ζευγάρι γυναικών.

Βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό, δείχνει την βάναυση επίθεση που δέχθηκαν οι δυο γυναίκες, την στιγμή που περνούσαν ξέγνοιαστα τον χρόνο τους, καθώς μία εκ των δυο είχε τα γενέθλια της.

Πώς έγινε η ομοφοβική επίθεση στον Καναδά

Σύμφωνα με την “Daily Mail”, η Έμα Μακλίν δήλωσε ότι αυτή και η φίλη της η Τόρι, περπατούσαν στο κέντρο του Χάλιφαξ, στον Καναδά, στις 22 Ιουνίου, όταν συνάντησαν μια ομάδα περίπου 10 ανδρών πιθανόν με καταγωγή από τη Συρία.

Καθώς περνούσαν από δίπλα τους, ένας από τους άνδρες φέρεται να έκανε ένα αγενές σχόλιο για τη Μακλίν, με αποτέλεσμα η φίλη της να την υπερασπιστεί. «Η φίλη μου, η Τόρι, είπε “τι κάνεις, αυτή είναι η φίλη μου”», ανέφερε η Μακλίν στο CTV News. «Συνέχισαν να περπατούν και τότε η Τόρι τους ακολούθησε για να τους πει ουσιαστικά “δεν είναι εντάξει αυτό που κάνετε”», συνέχισε η κοπέλα.

Τότε ήταν που η ομάδα των ανδρών άρχισε να χτυπάει άγρια την Τόρι. «Βλέπω την Τόρι να την σπρώχνουν προς στις τσιμεντένιες σκάλες ακριβώς μπροστά από το BMO Centre, η οποία βρισκόταν ανάσκελα εκείνη την στιγμή. Τότε ήταν που όλη η ομάδα των αντρών άρχισε να τις χτυπά και να τις κλωτσά».

Στην αρχή, η Μακλίν είπε ότι φώναξε στους δράστες να σταματήσουν, αλλά εκείνοι την αγνόησαν και συνέχισαν την επίθεσή τους στη φίλη της. Στην συνέχεια αποφάσισε να προσπαθήσει να προστατεύσει την Τόρι.

«Ήρθε η στιγμή της μάχης ή της φυγής», εξήγησε η Μακλίν, λέγοντας ότι «πήδηξα στην πλάτη ενός από αυτούς και προσπάθησε να του κάνω μια λαβή στο λαιμό έτσι ώστε να τον σταματήσω».

Με μώλωπες, σπασμένο δόντι και μύτη η μία εκ των δυο γυναικών

Τελικά ένας παρευρισκόμενος ειδοποίησε την αστυνομία που έκανε περιπολία κοντά στο σημείο, αλλά το περιστατικό είχε ήδη λήξει.

Οι αστυνομικοί μίλησαν στη συνέχεια με έναν από τους άνδρες που συμμετείχαν στην επίθεση, ο οποίος κατηγόρησε για τον καυγά τις δύο γυναίκες.

Οι άλλοι άνδρες που συμμετείχαν στην επίθεση αρνήθηκαν να συνεργαστούν με την αστυνομία ή να δώσουν την ταυτότητά τους, δήλωσε η Μακλίν.

Η αστυνομία δήλωσε στο CTV News, ότι εξακολουθεί να ερευνά το περιστατικό και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κατά των επιτιθέμενων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μακλίν δήλωσε ότι η Τόρι έχει τραυματιστεί σοβαρά και υπέστη μώλωπες σε όλο της το σώμα και είχε ένα σπασμένο δόντι και σπασμένη μύτη.

Δείτε βίντεο από την ομοφοβική επίθεση στον Καναδά:

iefimerida.gr

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More