Friday, March 14, 2025
Home » Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου βρέφος 2 μηνών στις ΗΠΑ επειδή δεν πίστευε ότι είναι παιδί του

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου βρέφος 2 μηνών στις ΗΠΑ επειδή δεν πίστευε ότι είναι παιδί του

0 comments

Αγριος ξυλοδαρμός βρέφους στις ΗΠΑ – Το σκότωσε επειδή δεν πίστευε ότι είναι παιδί του

Άγριο θάνατο από τα χέρια ενός 20χρονου παράνομου μετανάστη από τη Γουατεμάλα βρήκε ένα βρέφος μόλις 2 μηνών στις ΗΠΑ όταν Μάρλον Ραμπανάλες-Πρετζάντιν το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου επειδήπίστευε ότι δεν είναι παιδί του.

Advertisement

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 20χρονος χτύπησε το μικρό κοριτσάκι στο πρόσωπο και στο στομάχι πριν να το ταρακουνήσει βίαια στο σπίτι που έμεναν στην περιοχή Ίνγουντ στο Μανχάταν.

Στη συνέχεια, δε, κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος στο κρεβάτι και πάτησε με τις γροθιές του το στέρνο του με τον ιατροδικαστή να διαπιστώνει κατάγματα στον θώρακα και τον αυχένα του μωρού ως αποτέλεσμα του ταρακουνήματος.

Ο 20χρονος, ο οποίος είχε περάσει παράνομα τα σύνορα το 2022, είπε στους αστυνομικούς ότι «αν και με είχαν καταχωρήσει ως πατέρα, υποπτεύομαι ότι δεν είμαι ο πατέρας του οπότε δεν είχα κανένα αίσθημα απέναντι στο παιδί και είχα αναπτύξει κάποια έχθρα απέναντί του».

Η αστυνομία ενημερώθηκε αρχικά στις 7 Μαρτίου ότι «ένα παιδί έπεσε από το κρεβάτι» πριν ο ιατροδικαστής διαπιστώσει ότι πρόκειται για δολοφονία και η έρευνα να οδηγήσει στη σύλληψη του 20χρονου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00