Friday, September 27, 2024
Home » Νέα ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό – Στόχος ο διοικητής των συστημάτων drone της Χεζμπολάχ

Νέα ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό – Στόχος ο διοικητής των συστημάτων drone της Χεζμπολάχ

0 comments

Ο ισραηλινός στρατός κατά την επιδρομή χρησιμοποίησε πυραύλους Spike – Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και άλλα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με μέσα που πρόσκεινται στη Χεζμπολάχ

Αεροπορική επιδρομή στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός, στοχεύοντας ανώτερο ηγέτη της Χεζμπολάχ, τον διοικητή των συστημάτων drone.

Advertisement

  • Μέση Ανατολή: Σύροι φεύγουν από τη χώρα για να γλιτώσουν από τον πόλεμο… και σκοτώνονται στο Λίβανο

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Mayadeen που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ μετέδωσε ότι τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και άλλα τραυματίστηκαν από την ισραηλινή επίθεση.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του στρατού του Ισραήλ, η επίθεση είχε στόχο τον διοικητή της μονάδας μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Χεζμπολάχ και έπληξε έναν συγκεκριμένο όροφο ενός πολυώροφου κτιρίου στην Ντάχιε της Βηρυτού.

«Το ισραηλινό πλήγμα στόχευε τον διοικητή της μονάδας των drones, τον Μοχάμεντ Σρουρ ή Άμπου Σάλεχ, η τύχη του οποίου δεν είναι ακόμη γνωστή», είπε πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο στρατός φέρεται να χρησιμοποίησε πυραύλους Spike, οι οποίοι μπήκαν από το παράθυρο του κτιρίου, ωστόσο μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου μετέδωσαν ότι τρεις διαφορετικοί πύραυλοι έπληξαν το κτίριο.

Μάρτυρες είπαν στο Reuters ότι μια μεγάλη έκρηξη ακούστηκε στα νότια προάστια της Βηρυτού και ένα πυκνό σύννεφο καπνού είναι ορατό στην περιοχή.

Το Ντάχιε είναι νότιο προάστιο της πόλης, μια περιοχή γνωστή ως προπύργιο της λιβανέζικης οργάνωσης.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More