Sunday, October 27, 2024
Home » Ισραήλ: 16 τραυματίες, οι 4 σοβαρά κοντά στο Τελ Αβίβ – Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου (pics-video)

Ισραήλ: 16 τραυματίες, οι 4 σοβαρά κοντά στο Τελ Αβίβ – Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου (pics-video)

0 comments

Οι ισραηλινή υπηρεσία άμεσης βοήθειας ανακοίνωσε ότι 16 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, 4 εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση – Τρομοκρατική ενέργεια υποψιάζονται οι Αρχές

Τουλάχιστον 16 άνθρωποιτραυματίστηκαν όταν φορτηγό έπεσε το πρωί της Κυριακής σε στάση λεωφορείου κοντά στο Γκλιλότ, στο κεντρικό Ισραήλ.

Advertisement

Η αστυνομία αναπτύσσει μεγάλες δυνάμεις στην περιοχή, που βρίσκεται βόρεια του Τελ Αβίβ, και ζήτησε από τους οδηγούς να αποφύγουν να περάσουν από το σημείο.

Οι ισραηλινή υπηρεσία άμεσης βοήθειας ανακοίνωσε αρχικά ότι περιθάλπτει δεκάδες τραυματίες. «Στις 10:08 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) ενημερωθήκαμε (…) ότι ένα φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου στη λεωφόρο Αχαρόν Γιαρίβ στην Ραμάτ Χασαρόν. Οι υπηρεσίες του κέντρου άμεσης βοήθειας παρέχουν αυτή τη στιγμή φροντίδα σε δεκάδες θύματα επιτόπου», επεσήμανε η Magen David Adom, η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ.

Σε μετέπειτα ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι 16 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, τα 4 σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία αναφέρει ότι πολυάριθμοι αστυνομικοί κατευθύνονται στο σημείο μετά τον εμβολισμό φορτηγού σε ανθρώπους που περίμεναν σε στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, οι Αρχές εξετάζουν το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια.

Η περιοχή Γκλιλότ φιλοξενεί το αρχηγείο της Mossad, μαζί με αρκετές μονάδες πληροφοριών των IDF, συμπεριλαμβανομένης της υψηλού προφίλ ομάδας πληροφοριών σημάτων Unit 8200.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More