Friday, September 20, 2024
Home » Επικίνδυνη κλιμάκωση λέει η Χαμάς για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό σε σχολείο στη Γάζα – Πώς απαντά το Ισραήλ (video)

Επικίνδυνη κλιμάκωση λέει η Χαμάς για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό σε σχολείο στη Γάζα – Πώς απαντά το Ισραήλ (video)

0 comments

Επικίνδυνη κλιμάκωση η επίθεση Ισραήλ σε σχολείο, λέει η Χαμάς – Ήταν 20 τρομοκράτες εκεί, απαντά το Ισραήλ – Σύμφωνα με εκτιμήσεις της παλαιστινιακής πλευράς από το χτύπημα έχασαν τη ζωή τους πάνω από 100 άνθρωποι – Μιλάει για εσκεμμένη δολοφονία αμάχων η Αίγυπτος

Η Χαμάς έκανε λόγο για μια«επικίνδυνη κλιμάκωση» μετά το ισραηλινό χτύπημα σε σχολείο στη Γάζα, που σκότωσε μεταξύ 90 και 100 ανθρώπους σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής άμυνας στην περιοχή.

Advertisement

  • «Φρικτή σφαγή» στη Γάζα: Πάνω από 100 νεκροί μετά από βομβαρδισμό σχολείου

«Η σφαγή στο σχολείο Al-Tabieen στη συνοικία Daraj στην κεντρική πόλη της Γάζας είναι ένα φρικτό έγκλημα που συνιστά μια επικίνδυνη κλιμάκωση», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Χαμάς.

Εξάλλου, η Αίγυπτος δήλωσε το Σάββατο ότι η“εσκεμμένη δολοφονία”άμαχων Παλαιστινίων από το Ισραήλ δείχνει ότι δεν έχει πολιτική βούληση να τερματίσει τον πόλεμο στη Γάζα.

Ο ισραηλινόςστρατός είπε ότι έπληξε κέντρο διοίκησης της Χαμάς. Μάλιστα δια του εκπροσώπου των ενόπλων δυνάμεων, υποστήριξε ότι στον χώρο που βομβαρδίστηκε επιχειρούσαν 20 ένοπλοί τρομοκράτες της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ.

«Το συγκρότημα των κτηρίων και το τζαμί που χτυπήθηκε λειτουργούσαν ως ενεργή στρατιωτική εγκατάσταση της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ» πρόσθεσε στη δήλωσή του ο Ναντάβ Σοσανί.

*Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More