Friday, September 20, 2024
Home » «Είμαι μέρος του εφιάλτη που ζήσατε» – Συγγνώμη στη Ζιζέλ Πελικό ζήτησε ένας από τους κατηγορούμενους

«Είμαι μέρος του εφιάλτη που ζήσατε» – Συγγνώμη στη Ζιζέλ Πελικό ζήτησε ένας από τους κατηγορούμενους

0 comments

Ο Λιονέλ Ροντρίγκες είναι ένας από τους λίγους κατηγορούμενους που παραδέχθηκαν ότι βίασαν τη γυναίκα, ενώ ήταν ναρκωμένη – «Αν γνώριζα ότι δεν ήταν ενήμερη δεν θα είχα πάει εκεί»

Συγγνώμη από τη Ζιζέλ Πελικό ζήτησε ένας από τους πάνω από50 κατηγορούμενους για τον βιασμό της ενώ ήταν ναρκωμένη από τον σύζυγό της Ντομινίκ, κατά τη διάρκεια της δίκης στην Αβινιόν.

Advertisement

Ο Λιονέλ Ροντρίγκες συγκαταλέγεται στους λιγοστούς κατηγορούμενους που έχουν παραδεχτεί ότι βίασαν την Πελικό, κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, οπότε και η γυναίκα έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών.

Σήμερα 44 ετών, ο Ροντρίγκες, πατέρας τριών παιδιών είπε στην 72χρονη γυναίκα: «Λυπάμαι, φαντάζομαι ότι ζήσατε έναν εφιάλτη… και είμαι μέρος αυτού του εφιάλτη. Γνωρίζω ότι η συγγνώμη μου δεν θα αλλάξει αυτό που έγινε αλλά ήθελα να σας το πω».

Η υπόθεση έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, ενώ αίσθηση προκάλεσε η άρνηση της γυναίκας να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ροντρίγκες παραδέχτηκε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι βίασε τη Ζιζέλ Πελικό και σήμερα στο δικαστήριο επανέλαβε ότι δεν είχε πρόθεση να τη βιάσει αλλά αντιλαμβάνεται ότι αυτό έκανε. «Αν γνώριζα ότι δεν ήταν ενήμερη (του τι θα συνέβαινε) δεν θα είχα πάει εκεί. Έπρεπε να είχα ελέγξει ότι ήταν οκ με αυτό. Δεν της μίλησα, ώστε να εισπράξω την άρνησή της. Αισθάνομαι ένοχος γι’ αυτό που έκανα», κατέθεσε.

Οπως κατέθεσε ο ίδιος, θα έπρεπε να είχε φύγει όταν διαπίστωσε ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της και χαρακτήρισε δειλία εκ μέρους του το ότι δεν είπε τίποτα. Ο Ροντρίγκες επιχείρησε ακόμη να μετατοπίσει μέρος της ευθύνης στον Ντομινίκ Πελικό λέγοντας στο δικαστήριο ότι έκανε ό,τι του είπε ο Πελικό να κάνει.

Ο Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος έβρισκε αγνώστους σε ιστοσελίδα και τους καλούσε στο σπίτι του ζευγαριού για να βιάσουν τη σύζυγό του, παραδέχτηκε τη Δευτέρα την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου λέγοντας: «Είμαι βιαστής, όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι σε αυτή την αίθουσα».

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More