Friday, September 20, 2024
Home » Βίντεο από τη στιγμή που καταρρέει γέφυρα στο Βιετνάμ και πέφτουν οδηγοί

Βίντεο από τη στιγμή που καταρρέει γέφυρα στο Βιετνάμ και πέφτουν οδηγοί

0 comments

Βίντεο από τη στιγμή που καταρρέει γέφυρα στο Βιετνάμ και πέφτουν οδηγοί – 63 νεκροί και 40 αγνοούμενοι από τον τυφώνα Γιάγκι

Το πέρασμα του τυφώνα Γιάγκι από το βόρειο τμήμα του Βιετνάμ είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 63 άνθρωποι, ενώ άλλοι 40 εξακολουθούν να αγνοούνται, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της ασιατικής χώρας, αναθεωρώντας προς τα πάνω τον προηγούμενο απολογισμό των θυμάτων, που έκανε λόγο για 59 νεκρούς.

Advertisement

  • Στους 63 οι νεκροί από τον τυφώνα Yagi στο Βιετνάμ – «Καμπανάκι» για πλημμύρες και κατολισθήσεις

Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις που προκάλεσε ο τυφώνας, ο ισχυρότερος που έπληξε την Ασία φέτος σύμφωνα με μετεωρολόγους, είχαν επίσης αποτέλεσμα να τραυματιστούν ακόμη 752 άνθρωποι, ανέφεραν οι αρχές του Βιετνάμ που είναι αρμόδιες για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Η μανία του τυφώνα έριξε πολυσύχναστη γέφυρα στο βόρειο Βιετνάμ. Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου δείχνουν τη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Phong Chau χθες, Δευτέρα.

Πολλά οχήματα που βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα, όταν κόπηκε στα δύο έπεσαν στο νερό, και 13 άνθρωποι αγνοούνται, σύμφωνα με το BBC.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More