Friday, September 27, 2024
Home » Αυτοί είναι οι βιαστές της Πελικό – Από κάθε επάγγελμα και κοινωνικό στρώμα, τι υποστηρίζουν

Αυτοί είναι οι βιαστές της Πελικό – Από κάθε επάγγελμα και κοινωνικό στρώμα, τι υποστηρίζουν

0 comments

Η Daily Mail αποκάλυψε τα πρόσωπα επτά κατηγορουμένων για τους βιασμούς της – Συνεχίζουν να συγκλονίζουν τη Γαλλία οι αποκαλύψεις στη δίκη του «Τέρατος της Αβινιόν»

Συνεχίζει να συγκλονίζει τη Γαλλία η υπόθεση των βιασμών τηςΖιζέλ Πελικό από τον σύζυγό της ο οποίος τη νάρκωνε και παράλληλα έβρισκε μέσω διαδικτύου άλλους άνδρες για να την βιάζουν ομαδικώς.

Advertisement

Η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, δημοσίευσε τα πρόσωπα και τα ονόματα επτά από τους συνολικά 52 κατηγορουμένους της υπόθεσης. Οι επτά κατηγορούμενοι, προερχόμενοι από διαφορετικές ηλικίες, κοινωνικά στρώματα και τρόπους ζωής, συνδέονται μεταξύ τους από μια κοινή εμμονή για σεξ με άγνωστες γυναίκες.

Η γυναίκα-θύμα, η 71χρονη Ζιζέλ Πελικό, ναρκωνόταν συστηματικά εν αγνοία της από τον σύζυγό της, Ντομινίκ, στο εξοχικό τους στη Μαζάν, ένα ήσυχο χωριό στη νότια Γαλλία, κοντά στο Μον Βεντό. Οι επτά άντρες είναι μέλη μιας ευρύτερης ομάδας περίπου 50 ανδρών, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, στρατολογήθηκαν online από τον Ντομινίκ Πελικό, έναν συνταξιούχο ηλεκτρολόγο, που πλέον είναι γνωστός ως «Το Τέρας του Αβινιόν».

Κατά τη διάρκεια της δίκης που έχει διαρκέσει ήδη τέσσερις εβδομάδες, ακούστηκαν οι ισχυρισμοί πολλών κατηγορουμένων ότι ο Πελικό τους «παγίδευσε» για να συμμετάσχουν στις διαταραγμένες φαντασιώσεις του σχετικά με τον βιασμό και την ταπείνωση της συζύγου του. Ο Πελικό απολάμβανε να παρακολουθεί ξένους άντρες να κακοποιούν τη γυναίκα του, δημιουργώντας ταινίες και φωτογραφίες που κατέγραφαν τις φρικτές σκηνές, συνολικά 20.000 εικόνες, οι οποίες ανακαλύφθηκαν μόνο όταν συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2020.

Προηγούμενη εβδομάδα, ο Ντομινίκ Πελικό παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο και κατηγόρησε τους συγκατηγορούμενούς του για συνεργασία. Στην κατάθεσή του δήλωσε: «Είμαι βιαστής, όπως όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα». Αν και οι δίκες βιασμού στη Γαλλία διεξάγονται συνήθως ιδιωτικά, η Ζιζέλ Πελικό, με θάρρος,αποφάσισε να αποποιηθεί το δικαίωμα της ανωνυμίας, καθιστώντας τη δίκη ακόμη πιο δημόσια.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, αποκαλύφθηκε ότι ο Πελικό είχε δώσει ψευδώνυμα στους συνεργούς του και είχε κάνει επιπόλαιες παρατηρήσεις για την εμφάνισή τους.

Ο κατηγορούμενος Χιουγ Κορίκο, μοτοσικλετιστής, δήλωσε ότι γνώρισε τον Πελικό μέσω ενός διαδικτυακού ιστότοπου, και ανέφερε ότι η συμμετοχή του στους βιασμούς ξεκίνησε μετά από ατύχημα το 2012. Άλλοι κατηγορούμενοι, όπως ο Αντι Ροντρίγκεζ, ο οποίος κατηγόρησε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βιάσει τη Ζιζέλ, διαψεύδουν τις κατηγορίες.

Ο 72χρονος πυροσβέστης, Ζακ Κιμπό, απολογήθηκε δημόσια στη Ζιζέλ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την συμμετοχή του στο φρικτό έγκλημα.

Αντίθετα, ο Χουσάμετίν Ντόγαν ισχυρίστηκε ότι πίστευε ότι συμμετείχε σε ένα παιχνίδι συναινετικού σεξ. Ο 43χρονος Husamettin Dogan, ένας από τους βιαστές της Ζιζέλ Πελικό, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, σύμφωνα με την Daily Mail, ανέφερε στο δικαστήριο πως επισκέφτηκε την οικία των Πελικό τον Ιούνιο του 2019 για να βιάσει την Ζιζέλ, η οποία φαινόταν «σαν νεκρή» ενώ ο σύζυγός της κατέγραφε την συνεύρεση τους. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στο δικαστήριο πως νόμιζε ότι συμμετείχε σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι του ζεύγους Πελικό.

«Νόμιζα πως συμμετέχω σε κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Ο Πελικό μού είπε πως ήταν παντρεμένοι για πολύ καιρό και η σύζυγός ήθελε έναν νέο σεξουαλικό παρτενέρ. Είπε πως η γυναίκα του προσποιείται την κοιμισμένη κατά την διάρκεια του σεξ. Ήταν δικό τους θέμα. Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό στις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Μου είπε να μπω στο δωμάτιο και να φροντίσω την σύζυγό του» πρόσθεσε ο δράστης.

Η κόρη του Πελικό έχει περιγράψει την κακοποίηση που υπέστη η μητέρα της ως «την χειρότερη σεξουαλική υπόθεση των τελευταίων 20 χρόνων», που προκαλεί ανατριχίλα.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More