Monday, October 7, 2024
Home » Απειλές Ερντογάν κατά Ισραήλ: «Θα πληρώσετε για τη γενοκτονία» λέει και παρομοιάζει τον Νετανιάχου με τον Χίτλερ

Απειλές Ερντογάν κατά Ισραήλ: «Θα πληρώσετε για τη γενοκτονία» λέει και παρομοιάζει τον Νετανιάχου με τον Χίτλερ

0 comments

«Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο», είπε ο Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι το Ισραήλ«θα πληρώσει το τίμημα» της «γενοκτονίας» που διαπράττει εναντίον του παλαιστινιακού λαού, ένα χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ και την ισραηλινή στρατιωτική απάντηση εναντίον της Γάζας.

Advertisement

«Το Ισραήλ θα πληρώσει αργά ή γρήγορα το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο και την οποία συνεχίζει», έγραψε ο τούρκος πρόεδρος σε μήνυμά του στο X.

«Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια», συνέχισε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, που εδώ και ένα χρόνο είναι από αυτούς που επικρίνουν περισσότερο το Ισραήλ.

«Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο», προσθέτει ο Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη Χαμάς «οργάνωση αντίστασης».

Σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ’ ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More