Tuesday, October 22, 2024
Home » Αξιωματούχοι πρεσβείας Ιράν στη Βηρυτό φέρονται να είναι αναμεμειγμένοι στην επίθεση κατά οικίας Νετανιάχου

Αξιωματούχοι πρεσβείας Ιράν στη Βηρυτό φέρονται να είναι αναμεμειγμένοι στην επίθεση κατά οικίας Νετανιάχου

0 comments

Αναμεμειγμένοι στην επίθεση κατά οικίας Νετανιάχου φέρονται να είναι αξιωματούχοι της πρεσβείας του Ιράν στη Βηρυτό

Αξιωματούχοι στην πρεσβεία του Ιράν στην Βηρυτό φέρονται να είναι αναμεμειγμένοι στην επίθεση με drone που είχε ως στόχο την ιδιωτική κατοικία του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Βενιαμίν Νετανιάχου, το περασμένο Σάββατο. Την πληροφορία μετέδωσε σήμερα το σαουδαραβικό ειδησεογραφικό δίκτυο Αλ-Χάνταθ.

Advertisement

Σύμφωνα με το ίδιο σαουδαραβικό μέσο, σχετικές έρευνες που διεξήχθησαν από τις ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας, συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο τρία UAV, εκ των οποίων τα δύο καταρρίφθηκαν από την ισραηλινή αεράμυνα και κατέπεσαν στη θαλάσσια περιοχή, ανοικτά των βόρειων μεσογειακών ακτών του Ισραήλ. Ωστόσο, το τρίτο UAV έπληξε κτήριο στην πόλη Καισάρεια του κεντρικού Ισραήλ, σε κοντινή απόσταση από την ιδιωτική κατοικία του Βενιαμίν Νετανιάχου.

Ο ισραηλινός στρατός, με ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε την επίθεση ως απόπειρα δολοφονίας του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν στην κατοικία τους τη στιγμή της επίθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More