Monday, October 21, 2024
Home » Αναστάτωση σε πτήση προς Κύπρο: Επιβάτες μέθυσαν και προκάλεσαν πανικό (pics)

Αναστάτωση σε πτήση προς Κύπρο: Επιβάτες μέθυσαν και προκάλεσαν πανικό (pics)

0 comments

Το περιστατικό έγινε σε πτήση από το Λονδίνο προς Λάρνακα

Ατίθασοι επιβάτες προκάλεσαν χάος σε πτήση, αφού ήπιαν και μέθυσαν, με το βίντεο με τα κατορθώματά τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Advertisement

Όπως έγινε γνωστό, έφεραν δικό τους αλκοόλ στο αεροπλάνο και δεν πειθάρχησαν στις εντολές του προσωπικού, προκαλώντας φασαρία.

Τι συνέβη

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο μήνα σε μια πτήση από το Λονδίνο προς τη Λάρνακα της Κύπρου. Σε εικόνες, που κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης, φαίνεται μια μεθυσμένη γυναίκα να περιπλανιέται στους διαδρόμους και να βρίζει άλλους επιβάτες, ενώ τα μέλη του πληρώματος προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Σε άλλο σημείο, φαίνεται το ζευγάρι να κατεβάζει σαν νερό κουτάκια με μπύρα, τα οποία φέρεται να έφεραν από το σπίτι τους .

Αφού τους έγινε επανειλημμένα παρατήρηση πως απαγορεύεται να καταναλώνουν αλκοόλ που δεν έχει αγοραστεί στο αεροπλάνο, τελικά τους άλλαξαν θέσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Δεν ανεχόμαστε καμία επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα ή τους επιβάτες μας και θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους επιβάτες που βίωσαν οποιαδήποτε δυσφορία ως αποτέλεσμα του περιστατικού», δήλωσε εκπρόσωπος της Wizz Air.

1 του 3

Πηγή: ethnos.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More