Monday, September 16, 2024
Home » Ανήσυχος ο Μπάιντεν για ενδεχόμενη ήττα Τραμπ

Ανήσυχος ο Μπάιντεν για ενδεχόμενη ήττα Τραμπ

0 comments

«Εννοεί αυτό που λέει. Δεν τον παίρνουμε στα σοβαρά.», είπε ο Μπάιντεν για το τι θα γίνει σε ενδεχόμενη ήττα Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδροςΤζο Μπάιντεν δήλωσε ότι «δεν είναι σίγουρος» πως η μεταβίβαση της εξουσίας θα γίνει ειρηνικά σε περίπτωση ήττας του Ρεπουμπλικάνου προκατόχου του και υποψήφιου στις εκλογές του Νοεμβρίου Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με απόσπασμα συνέντευξής του στο CBS που μεταδόθηκε χθες Τετάρτη.

Advertisement

«Αν χάσει ο Τραμπ, δεν είμαι καθόλου σίγουρος», απάντησε ο Δημοκρατικός απερχόμενος πρόεδρος ερωτηθείς αν αναμένει ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας. «Εννοεί αυτό που λέει. Δεν τον παίρνουμε στα σοβαρά. Το εννοεί όταν όταν λέει πράγματα όπως ‘αν χάσουμε, θα γίνει λουτρό αίματος’», επέμεινε ο κ. Μπάιντεν.

Εξασφάλισε το χρίσμα η Κάμαλα Χάρις

Με την ολοκλήρωση της διαδικτυακής ψηφοφορίας ηΚαμάλα Χάρις εξασφάλισε και επισήμως το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προσεχείς εκλογές στις ΗΠΑ. Σε ανακοίνωση των Δημοκρατικών τη Δευτέρα το βράδυ αναφέρεται ότι η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συγκέντρωσε το 99% των ψήφων.

Η επικύρωση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου θα γίνει στο προσεχές συνέδριο των Δημοκρατικών. Όπως είχαν αναφέρει διεθνή μέσα ενημέρωσης το απόγευμα της Τρίτης, η απερχόμενη αντιπρόεδρος και υποψήφια πρόεδρος ανακοίνωσε για υποψήφιο αντιπρόεδρο τον Τιμ Γουόλς, κυβερνήτη της Μινεσότα.

Σημειώνεται ότι η Κάμαλα Χάρις γίνεται και επίσημα η πρώτη μαύρη γυναίκα που αναμένεται να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών για να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ.

Πηγή: in.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More