Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΚΕΛ: Σκάνδαλο ολόκληρης της κυβέρνησης Συναγερμού η βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων

ΑΚΕΛ: Σκάνδαλο ολόκληρης της κυβέρνησης Συναγερμού η βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων

0 comments

«Σκάνδαλο ολόκληρης της κυβέρνησης του Συναγερμού ήταν η βιομηχανία των χρυσών διαβατηρίων» – Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά

Σφοδρή επίθεση κατά της τέως Κυβέρνησης και του Δημοκρατικού Συναγερμού εξαπολύει εκ νέου το ΑΚΕΛ για το θέμα των χρυσών διαβατηρίων με αφορμή την ποινική δίωξη του πρώην Υπουργού Μεταφορών Μάριου Δημητριάδη.

Advertisement

  • 59 κατηγορίες κατά Δημητριάδη, οικογένειας και συνεργατών για «χρυσά διαβατήρια»

«Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης του Συναγερμού οδηγείται στη Δικαιοσύνη για τη βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων κατηγορούμενος για διαφθορά, δεκασμό, συνωμοσία προς καταδολίευση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα της αριστεράς.

Άλλωστε, σημειώνει, η αυταπόδεικτη και κραυγαλέα σύγκρουση συμφέροντος αφορούσε τον ίδιο τον τέως Πρόεδρο και σειρά άλλων μελών της κυβέρνησης Συναγερμού που με το ένα χέρι έκαναν αιτήσεις για χρυσά διαβατήρια και με το άλλο χέρι τις ενέκριναν στο Υπουργικό.

«Και βέβαια, ολόκληρη η βιομηχανία των χρυσών διαβατηρίων, το φαγοπότι της περασμένης δεκαετίας δηλαδή, αποτελούσε επιλογή της τότε κυβέρνησης και του Συναγερμού. Για αυτό ακόμα και σήμερα η Πινδάρου καλύπτει τον Νίκο Αναστασιάδη και τον διεθνή εξευτελισμό της χώρας. Για αυτό και ο Νίκος Χριστοδουλίδης, μέλος της τότε κυβέρνησης, δεν έχει ακόμα διορίσει ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο όπως έταζε προεκλογικά. Ο ίδιος ο πρώην υπουργός που διώκεται από τη Δικαιοσύνη, ο Μ. Δημητριάδη, δηλώνει ότι άλλοι είναι «όσοι έχουν πραγματική ευθύνη για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα». Το ερώτημα λοιπόν που θέτει ο κυπριακός λαός πότε θα βρεθούν αυτοί, οι εγκέφαλοι του σκανδάλου, ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More