Tuesday, October 29, 2024
Home » Ένοπλος στην Αυστρία σκότωσε Δήμαρχο για μια άδεια κυνηγιού

Ένοπλος στην Αυστρία σκότωσε Δήμαρχο για μια άδεια κυνηγιού

0 comments

Άνδρας στην Αυστρία σκότωσε δήμαρχο και άλλο ένα άτομο για μια άδεια κυνηγιού –
Αναζητείται από τις Αρχές ο δράστης

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Αυστρίας για τον εντοπισμό ενός άνδρα που φέρεται ότι σκότωσε έναν δήμαρχο και άλλο ένα άτομο, ανακοίνωσαν οι αρχές. Τα κίνητρα του δράστη ενδέχεται να συνδέονταν με μια αντιπαράθεση για την έκδοση άδειας κυνηγιού.

Advertisement

«Αναζητούμε έναν άνδρα 56 ετών, οπλισμένο και εξαιρετικά επικίνδυνο» ανέφερε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας, η Ούλρικε Χαντμπλάουερ, όταν ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι ORF. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με πηγές της περιφέρειας της Άνω Αυστρίας, ο δήμαρχος της κοινότητας Κίρμπεργκ ομπ ντερ Ντόναου, που αριθμεί περίπου 1000 κατοίκους, σκοτώθηκε «προφανώς λόγω μιας διένεξης που συνδέεται με την έκδοση μιας κυνηγετικής άδειας». Βρέθηκε νεκρός σε ένα λιβάδι, μερικά χιλιόμετρα από το χωριό, είπε η Χαντλμπάουερ, διευκρινίζοντας ότι το δεύτερο θύμα ήταν ένας πρώην υπεύθυνος για τις άδειες κυνηγιού στην περιοχή.

Η κοινότητα βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και την Τσεχία.

Ο τοπικός κυβερνήτης Τόμας Ζέλτσερ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και κατήγγειλε αυτές τις «αδιανότητες ενέργειες που σοκάρουν τη χώρα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More