Tuesday, September 17, 2024
Home » Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά οδηγών σε αυτοκινητόδρομο στο Κεντάκι. Ψάχνουν τον δράστη (pics-video)

Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά οδηγών σε αυτοκινητόδρομο στο Κεντάκι. Ψάχνουν τον δράστη (pics-video)

0 comments

Περιστατικό με πυροβολισμούς σε αυτοκινητόδρομο στο Κεντάκι των ΗΠΑ – Τέσσερις με έξι οι τραυματίες – Ο ύποπτος, που δεν έχει συλληφθεί, πυροβολούσε αδιακρίτως

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά κατά μήκος αυτοκινητοδρόμου στο Κεντάκι, ανακοίνωσαν οι αρχές της πολιτείας αυτής των ΗΠΑ, τονίζοντας πως ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμη.

Advertisement

Το περιστατικό άρχισε να εκτυλίσσεται λίγο πριν από τις 18:00 (τοπική ώρα· περί τη 01:00 ώρα ΕλλΚύπρουάδας), όταν αστυνομικοί κλήθηκαν στην περιοχή εξαιτίας τηλεφωνικών καταγγελιών πως οχήματα δέχθηκαν πυρά στον αυτοκινητόδρομο.

Τέσσερις ως έξι άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πολιτεία, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για την κατάστασή τους. Τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι υπάρχουν «σοβαρά τραυματίες» πάντως δεν έχει καταγραφεί θάνατος σε αυτό το στάδιο.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν 32χρονο, τον Τζόζεφ Κάουτς, που θεωρούν ύποπτο για την επίθεση. Τον χαρακτηρίζουν «οπλισμένο και επικίνδυνο».

Η νέα επίθεση ενόπλου εξαπολύθηκε στην κομητεία Λόρελ, περίπου 145 χιλιόμετρα νότια της πόλης Λέξιγκτον, κατά μήκος του Διαπολιτειακού 75, μεγάλου αυτοκινητοδρόμου βορρά/νότου που διασχίζει τις μισές ΗΠΑ.

Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έκλεισε και στις δυο κατευθύνσεις ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More