Home » Έλιωσαν όλοι με την 6χρονη που αποκάλυψε σε ρεπόρτερ του BBC ότι… έχει φίλο – «Έχω κάτι τρελό να σου πω»

Έλιωσαν όλοι με την 6χρονη που αποκάλυψε σε ρεπόρτερ του BBC ότι… έχει φίλο – «Έχω κάτι τρελό να σου πω»

0 comment

Έλιωσαν όλοι με την 6χρονη που αποκάλυψε σε ρεπόρτερ του BBC ότι… έχει φίλο – «Έχω κάτι τρελό να σου πω»

Ένα αξιολάτρευτο κορίτσι έδωσε χθες μια ξεκαρδιστική συνέντευξη στο BBC, ενώ περίμενε στην ουρά με τους γονείς της για το Φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι, και αποκάλυψε ότι έχει έναν κρυφό φίλο.

Το κοριτσάκι, που σήμερα γίνεται έξι ετών, είχε φτάσει στο Worthy Farm μαζί με 200.000 κόσμο που άρχισαν να στήνουν τις σκηνές τους στο Πίλτον του Σόμερσετ. Μιλώντας στο BBC, το παιδί ανακοίνωσε στον δημοσιογράφο «Έχω κάτι τρελό να σου πω… Έχω αγόρι». Ο δημοσιογράφος, ενθουσιασμένος από την αποκάλυψη, τη ρώτησε ποιο είναι το όνομά του και στη συνέχεια ρώτησε τους γονείς αν τον εγκρίνουν. «Είναι “όχι” από εμένα», είπε αστειευόμενος ο πατέρας, ενώ η μαμά της μικρής έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για γλυκύτατο παιδί και ότι είναι καλοί φίλοι με την κόρη της.

Η συνέντευξη έγινε ακόμα πιο αστεία όταν η μικρή, που είχε πάρει φόρα, δήλωσε στις κάμερες ότι ο μπαμπάς της της είπε ότι θα τον έκλεινε σε έναν πύργο.

Το viral βίντεο με την αποκάλυψη του μικρού κοριτσιού

'I have a boyfriend'
The Glastonbury Festival is underway and among the thousands of people arriving at Worthy Farm Colin Paterson met 5 year old Elske who was attending her first one with her family #BBCBreakfasthttps://t.co/pPxo5sSCW0pic.twitter.com/01rFhUnDcW

— BBC Breakfast (@BBCBreakfast) June 26, 2024

Η αξιολάτρευτη στιγμή προβλήθηκε στο BBC Breakfast, εν όψει του ετήσιου φεστιβάλ του Glastonbury στο Σόμερσετ, που θα διαρκέσει από τις 26 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου φέτος. Στο φεστιβάλ συγκεντρώνονται περίπου 200.000 θεατές απ’ όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς. Φέτος, το line-up περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Dua Lipa, ColdPlay, SZA και Shania Twain.

iefimerida.gr

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise