Home » Φειδίας Παναγιώτου: Τα πρώτα βίντεο ως ευρωβουλευτής – Ελάτε να σας δείξω κάτι cool

Φειδίας Παναγιώτου: Τα πρώτα βίντεο ως ευρωβουλευτής – Ελάτε να σας δείξω κάτι cool

0 comment

Φειδίας Παναγιώτου: Τα πρώτα βίντεο ως ευρωβουλευτής – Ελάτε να σας δείξω κάτι cool

Τα πρώτα του βίντεο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανήρτησε στο Χ ο Φειδίας Παναγιώτου, ο νεαρός YouTuber που σόκαρε την Κύπρο στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

«Ήρθα για να γραφτώ. Να οι σημαίες, να και η δική μας. Πρέπει να καταλάβω πώς λειτουργεί το ευρωκοινοβούλιο. Πρέπει πρώτα να ξέρεις τα δεδομένα, πώς λειτουργεί κάτι και μετά να κάνεις ένα plan» λέει αρχικά ο νεαρός Φειδίας.

Όπως ομολογεί «στο παρών στάδιο μαθαίνουμε αλλά ελάτε να σας δείξω κάτι cool» με το βίντεο να συνεχίζεται μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

«Εδώ θα είναι η δουλειά μου, θα ψηφίζω ναι και όχι και άλλα πράγματα. Σε αυτό το δωμάτιο δουλέψαμε πολύ σκληρά για να έρθουμε. Λένε ότι το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό, το ταξίδι ξεκίνησε με προορισμό να είμαστε χρήσιμοι» κατέληξε στο πρώτο του βίντεο.

Για πρώτη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο pic.twitter.com/KiCiuw0iM3

— Fidias Cyprus (@FidiasCyprus) June 18, 2024

Στο δεύτερο βίντεο ο Φειδίας Παναγιώτου ενημέρωσε για το ραντεβού που έκανε με την πολιτική ομάδα των Πρασίνων το οποίο χαρακτήρισε «ενδιαφέρον».

«Ο ΓΓ των Πρασίνων μου βρήκε λόγους για να μπω στου Πράσινους. Ήταν ενδιαφέρον ότι μπορώ να ψηφίσω ό,τι θέλω ανεξάρτητα από τις θέσεις της ομάδας. Μου είπε ότι θα είναι στη διάθεσή μου το προσωπικό 100 άτομα των Πρασίνων. Ενδιαφέρον αυτό που μου είπε ότι μπορείς να χηρσιμοπεισέις 45.000 ευρώ για να κάνέις διαφορα πράγματα όπως ντοκιμαντέρ. Θα έχω ραντεβού και με άλλες πολιτικές ομάδες και θα δω τι θα μου πουν» περιέγραψε ο Κύπριος ευρωβουλευτής.

Ραντεβού με τους Πράσινους pic.twitter.com/Btir5YxTCo

— Fidias Cyprus (@FidiasCyprus) June 18, 2024

protothema.gr

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise