Friday, September 20, 2024
Home » Σε μπελάδες ο Τραμπ λέει το Time με ένα τρομερό εξώφυλλο -«Πώς η Κάμαλα τον έβγαλε εκτός κούρσας»

Σε μπελάδες ο Τραμπ λέει το Time με ένα τρομερό εξώφυλλο -«Πώς η Κάμαλα τον έβγαλε εκτός κούρσας»

0 comments

Ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας απέναντι σε μία εισαγγελέα καριέρας και πολιτικό

Τα αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως η Κάμαλα Χάρις ήταν η μεγάλη νικήτρια του debate με τον Ντόναλντ Τραμπ, και το Time επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα.

Advertisement

Τις εκτιμήσεις έρχεται να επιβεβαιώσει και το εξώφυλλο του «Time», που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα γκολφ καρτ, εγκλωβισμένο σε μία ανηφόρα και τη φράση «Σε μπελάδες».

  • Ντόναλντ Τραμπ – Κάμαλα Χάρις: Τι εκτιμούν οι στοιχηματικές για τον νικητή των εκλογών μετά το debate
  • Ειδική στη γλώσσα του σώματος δείχνει τη στιγμή που η Κάμαλα Χάρις κατατρόπωσε τον Τραμπ
  • NYT: Επιτυχία της Χάρις το debate, έκανε τον Τραμπ να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο

«Πώς η Κάμαλα Χάρις τον έβγαλε εκτός κούρσας» φέρει ως τίτλο το άρθρο του περιοδικού για την τηλεμαχία των δύο υποψηφίων προέδρων.

Time: Ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας απέναντι σε μία εισαγγελέα καριέρας και πολιτικό

«Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ είναι τόσο διαφορετικοί όσο όλα τα ντουέτα στην παγκόσμια Ιστορία. Ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας απέναντι σε μία εισαγγελέα καριέρας και πολιτικό. Ο γιος ενός προνομιούχου απέναντι σε μία κόρη μέσης τάξης μονογονεϊκής οικογένειας. Ένας παράτολμος, μία προσεκτική. Έρχονται από διαφορετικές ακτές, διαφορετικές γενιές, διαφορετικό φορολογικό υπόβαθρο. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι ψηφοφόροι τους είδαν τον έναν δίπλα στον άλλον», σχολίασε το περιοδικό για το ιστορικό debate.

Time: Η Χάρις τον έχει ταρακουνήσει, ο Τραμπ θα προτιμούσε να έχει αντίπαλο τον Μπάιντεν

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας απέναντι σε μία εισαγγελέα καριέρας και πολιτικόμεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Κάμαλα Χάρις, υπογράμμισε το πόσο δραματικά έχει αλλάξει η κούρσα για την προεδρία από τα μέσα του καλοκαιριού, όταν ακόμη και κορυφαίοι Δημοκρατικοί παραδέχθηκαν ότι ο Τραμπ φαινόταν να «αφήνει πολύ πίσω» τον Μπάιντεν. Όσο ξεκάθαρο είναι ότι ο Τραμπ θα ήθελε να είναι ακόμη συνυποψήφιος του Μπάιντεν άλλο τόσο ξεκάθαρο είναι ότι η Χάρις τον έχει ταρακουνήσει.

Οι γκριμάτσες του Τραμπ και η στρατηγική του δολώματος από την Χάρις

Το «Time» αναφέρεται στις γκριμάτσες του Τραμπ κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, όποτε του έκανε μία σοβαρή ερώτηση η Κάμαλα Χάρις. Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ακολούθησε την στρατηγική του… δολώματος, θέλοντας να οδηγήσει τον μεγιστάνα σε αρκετές άβολες για τον ίδιο αλήθειες.

«Στα εννέα χρόνια από τότε που ο Τραμπ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο, κανένας αντίπαλος -Δημοκράτης ή Ρεπουμπλικάνος- δεν τον αντιμετώπισε τόσο ψύχραιμα», σημειώνει το Time.

«Στημένο» υπέρ της Χάρις το debate, λέει ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το debate με την Κάμαλα Χάρις ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της Δημοκρατικής αντιπάλου του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

«Ήταν μια στημένη συμφωνία, όπως είχα υποθέσει ότι θα είναι, όταν κοιτάς το γεγονός ότι διόρθωναν όλα (όσα έλεγα) και δεν διόρθωναν όσα εκείνη έλεγε», είπε ο Τραμπ για τους δημοσιογράφους του ABC που συντόνισαν την τηλεμαχία.

Το debate Τραμπ-Χάρις παρακολούθησαν 57,5 εκατ. τηλεθεατές -Ποια τηλεμαχία κατέχει το ρεκόρ

Η ιστορική τηλεμαχία Χάρις – Τραμπ προσέλκυσε 57,5 εκατομμύρια τηλεθεατές σε επτά τηλεοπτικά δίκτυα. Τα νούμερα προκύπτουν σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία της Nielsen που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Η τηλεθέαση ξεπέρασε τα περίπου 51 εκατομμύρια άτομα που παρακολούθησαν τον Τραμπ στην τηλεμαχία με τον Μπάιντεν τον Ιούνιο.

Το ρεκόρ τηλεθέασης για μια προεδρική τηλεμαχία σημειώθηκε το 2016, όταν 84 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More