Friday, September 20, 2024
Home » Επίθεση σε σχολείο στη Ρωσία με δράστη έναν 13χρονο – Τραυμάτισε με σφυρί 3 μαθητές και μια δασκάλα

Επίθεση σε σχολείο στη Ρωσία με δράστη έναν 13χρονο – Τραυμάτισε με σφυρί 3 μαθητές και μια δασκάλα

0 comments

Επίθεση σε σχολείο με δράστη έναν 13χρονο – Τραυμάτισε με σφυρί δύο κορίτσια, ένα αγόρι και μια δασκάλα – Ο 13χρόνος φέρεται να είχε μαζί του ένα μαχαίρι και ένα όπλο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα σε σχολείο στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας από επίθεση που εξαπέλυσε με συφρί ένας μαθητής 13 ετών, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Advertisement

«Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο σχολείο 68 στο Τσέλιαμπινσκ», έγραψε στο Telegram ο περιφερειακός κυβερνήτης Αλεξέι Τέκσλερ.

Οπλισμένος με σφυρί «ένας μαθητής επιτέθηκε σε άλλους μαθητές και δασκάλους», προτού συλληφθεί, είπε.

Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο κορίτσια και ένα 13χρονο αγόρι και μια δασκάλα, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται, σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, ο 13χρονος δράστης έφερε επίσης ένα μαχαίρι και ένα όπλο.

Έρευνα για «σχεδιασμό ανθρωποκτονίας» και «αμέλεια» έχει ξεκινήσει, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή, η οποία είναι αρμόδια για τις μεγάλες έρευνες στη χώρα.

«Τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα: πώς μπόρεσε ένας μαθητής να μπει στο σχολείο με σφυρί, γιατί δεν αντέδρασαν οι φύλακες;», διερωτήθηκε ο Αλεξέι Τέκσλερ ανακοινώνοντας ότι διέταξε τη διενέργεια ελέγχων για το επίπεδο ασφαλείας σε όλα τα σχολεία της περιοχής.

Τα κίνητρα του δράστη δεν είναι ακόμη σαφή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More