Thursday, August 1, 2024
Home » Συνάντηση Προέδρου με αξιωματούχο FBI: «Στόχος είναι να μην υπάρχει καμιά σκιά για το όνομα της Κύπρου»

Συνάντηση Προέδρου με αξιωματούχο FBI: «Στόχος είναι να μην υπάρχει καμιά σκιά για το όνομα της Κύπρου»

0 comment

Τον Βοηθό Εκτελεστικό Διευθυντή του FBI, Μάικλ Νόρντγουελ δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας ότι η συνεργασία των δύο χωρών εκτείνεται σε όλους τους τομείς.

Σημείωσε, επίσης, ότι η ενίσχυση των διμερών σχέσεων αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης του, ενώ εξήρε τον ρόλο της Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Κύπρο προς την κατεύθυνση της εμβάθυνσης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Μετά τη συνάντηση, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρας Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση «ήταν εποικοδομητική, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις εργασίες που κάνει το FBI εδώ και για τη βοήθεια που προσφέρει στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, ώστε να διαλευκανθούν κάποιες υποθέσεις, αλλά και το όνομα της Κύπρου να είναι καθαρό σε όλη τη υφήλιο».

Κληθείς να αναφερθεί στις υποθέσεις αυτές, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι πρόκειται «για υποθέσεις που έχουν κληθεί να συνεισφέρουν στη διερεύνηση τους, ώστε να μην υπάρχει καμιά σκιά για το όνομα της Κύπρου και να διαφυλαχθεί το όνομα της ως χώρα παροχής υπηρεσιών, διότι είναι ένα μεγάλο κομμάτι της κυπριακής οικονομίας η παροχή υπηρεσιών και δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία σκιά.

Και αυτό, ανέφερε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στο κλιμάκιο του FBI ότι στόχος του είναι να μην υπάρχει καμιά σκιά για το όνομα της Κύπρου».

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More