Tuesday, September 17, 2024
Home » Κύριε Θεμιστοκλέους, οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν χάζι

Κύριε Θεμιστοκλέους, οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν χάζι

0 comments

Με αφορμή την αναβολή της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής των νομοθετημάτων που αφορούν το Πόθεν Έσχες, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις νομοθετικές ρυθμίσεις, οι οποίες όπως υποστήριξε δεν θα είναι τόσο αποδοτικές.

Δήλωσε πως πρόκειται για ρυθμίσεις με τις οποίες, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα κάνουν χάζι 10 δημοσιογράφοι και 50 Κατίνες του Αγίου Αντωνίου. «Εκφράζω την εντονότατη ανησυχία μου γιατί όσες τροπολογίες και να γίνουν στα νομοθετήματα δεν θα εξυπηρετήσουν το σκοπό του Πόθεν Έσχες αλλά θα διασύρουν το κοινοβούλιο και όλους κρατικούς αξιωματούχους και παραμονές Χριστουγέννων θα γίνουμε το έντονο ξεκατίνιασμα όλης της Κύπρου. Δεν φτάνει που θα διασυρθούμε μόνοι μας θα διασύρουμε τις συζύγους και τα παιδία για να κάνουν χάζι 10 δημοσιογράφοι και 50 Κατίνες στον Άγιο Αντώνη», υπογράμμισε.

Κύριε Θεμιστοκλέους θα ήταν καλά να γνωρίζετε πως με τα νομοθετήματα που εγκρίνονται στο Κοινοβούλιο, στο οποίο αποτελείτε μέλος, οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν χάζι, αλλά αναδεικνύουν τα λάθη, τις παραλείψεις και τα κενά που υπάρχουν. Οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν το χόμπι τους αλλά εργάζονται σκληρά για να πάρουν το ¼ του μισθού που λαμβάνεται εσείς.

ΜΕΣ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More