Friday, September 20, 2024
Home » Χωρίς καλώδιο φόρτισης τα Apple AirPods 4

Χωρίς καλώδιο φόρτισης τα Apple AirPods 4

0 comments

Όπως συνέβη και με το περσινό μοντέλο, τα νέα Apple AirPods 4 που ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες η Apple, έρχονται σε θήκες μεθύρα USB-C. Ωστόσο, δε διαθέτουν καλώδιο USB-C για φόρτιση, κάτι που θα πρέπει να το έχετε υπόψη σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να τα αγοράσετε.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, η επίσημη σελίδα της εταιρείας για τις νέες συσκευές αναφέρει ότι τα καλώδια φόρτισης USB-C πωλούνται χωριστά -τόσο για τα βασικά AirPods 4 όσο και για τα AirPods 4 με ενεργή ακύρωση θορύβου. Η Apple δεν αποκάλυψε την έλλειψη καλωδίου στο πακέτο των ακουστικών στην εκδήλωση, υποθέτοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη μια σειρά από USB-C καλώδια στην κατοχή τους. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει πολύ καιρό που απενεργοποίησε τη θύρα lighting στις θήκες των AirPods, οπότε αρκετοί χρήστες έχουν ξεμείνει με τα καλώδια που συνόδευσαν τα προηγούμενα μοντέλα τους.

Η Apple άρχισε να πουλάει τις συσκευές της χωρίς αξεσουάρ φόρτισης πριν από χρόνια. Επομένως, δε μιλάμε για κάτι πρωτοφανές, αλλά όσοι δεν έχουν επιπλέον καλώδιο για τα AirPods 4 θα πρέπει να αγοράσουν ένα. Ωστόσο, η τελευταία έκδοση των AirPods Max συνοδεύεται από καλώδιο, οπότε όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα ζευγάρι δεν χρειάζεται να βάλουν ένα επιπλέον στο καλάθι αγορών τους.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More