Wednesday, September 25, 2024
Home » Φήμη: Στα “σκαριά” tri-fold iPhone από την Apple

Φήμη: Στα “σκαριά” tri-fold iPhone από την Apple

0 comments

Η Apple αποτελεί αντικείμενο εικασιών για την ανάπτυξη ενός αναδιπλούμενου tri-fold iPhone εδώ και καιρό, με πολλές αιτήσεις ευρεσιτεχνίας να υποδεικνύουν πρόοδο, αν και δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Πρόσφατα, ωστόσο, μια σημαντική ενέργεια από την εταιρεία δείχνει ότι η κυκλοφορία του αναδιπλούμενου iPhone μπορεί να είναι πιο κοντά από το αναμενόμενο. Η εταιρεία αναθεώρησε μια υπάρχουσα ευρεσιτεχνία για να συμπεριλάβει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της τεχνολογίας για ένα αναδιπλούμενο smartphone.

tri-fold iPhone

Η συγκεκριμένη αίτηση ευρεσιτεχνίας, καταχωρημένη στην Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ (USPTO) με τον αριθμό 20240310942 και τίτλο “Ηλεκτρονικές Συσκευές με Δομές Οθόνης και Αισθητήρων Αφής”, αρχικά επικεντρωνόταν στις δομές αισθητήρων αφής που ενσωματώνονται σε μια οθόνη.

Οι πρόσφατες τροποποιήσεις διευρύνουν σημαντικά το πεδίο εφαρμογής της. Η ανακάλυψη από την Patently Apple αποκαλύπτει μια σημαντική βελτίωση: την εισαγωγή μιας “εξωτερικής οθόνης”, πέραν της μεγαλύτερης εσωτερικής οθόνης. Αυτή η εξωτερική οθόνη συνοδεύεται από έναεπιπλέον πάνελ που βρίσκεται μεταξύ των αρχικών και εξωτερικών στρωμάτων.

Η καινοτόμος αυτή διαμόρφωση παρουσιάζει έναν σχεδιασμότριπλής αναδίπλωσης, παρόμοιο με το Huawei Mate XT, όπου το κεντρικό στρώμα παραμένει κρυφό όταν είναι διπλωμένο, αλλά εμφανίζεται από τα άνω και κάτω άκρα. Η εξωτερική οθόνη παραμένει προσβάσιμη και στις δύο καταστάσεις, ξεχωρίζοντας από τα υπάρχοντα αναδιπλούμενα smartphones. Επιπλέον, η ευρεσιτεχνία περιλαμβάνει νέες αξιώσεις που υποδεικνύουν ότι η τεχνολογία θα ενσωματώνει αισθητήρες αφής σε κάθε “τοίχο” της οθόνης, επιτρέποντας την ανεξάρτητη χρήση της κεντρικής οθόνης.

Διαβάστε επίσης: Ξέχνα τα σκονάκια! Αυτή είναι η υπέρτατη συσκευή αντιγραφής με ChatGPT

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More