Tuesday, September 17, 2024
Home » Φήμη: Καθ’ οδόν 2 νέα Transformers games

Φήμη: Καθ’ οδόν 2 νέα Transformers games

0 comments

Υπό τη σκέπη της Activision, οι fans των Transformers είχαν την ευκαιρία να παίξουν μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που βασίζονται στη σειρά, όπως τα “Transformers: War for Cybertron”, “Transformers: Fall of Cybertron” και “Transformers: Devastation”. Τα εν λόγω video games άφησαν εποχή, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλέον διαθέσιμα σε σύγχρονες πλατφόρμες. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι η Microsoft, τώρα που έχει εξαγοράσει την Activision, εργάζεται για να αλλάξει αυτό το γεγονός. Σύμφωνα με πρόσφατη φήμη από το Transformers fansite TFW2005, η Xbox Game Studios αναπτύσσει δύο νέα παιχνίδια βασισμένα στο franchise, τα οποία μάλιστα ενδέχεται να κυκλοφορήσουν φέτος.

Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, το πιο πιθανό σενάριο είναι μια επανέκδοση των δύο παιχνιδιών “War for Cybertron”. Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2010 και η συνέχειά του το 2012. Τα παιχνίδια τοποθετούνται στις πρώτες μέρες του πολέμου μεταξύ Autobots και Decepticons και θα ήταν λογικό να λάβουν μια remaster έκδοση.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η Hasbro επέκτεινε τη σειρά φιγούρων Studio Series για να συμπεριλάβει σχέδια βασισμένα στα παιχνίδια War for Cybertron, ενώ η ταινία “Transformers One” θα εξερευνήσει τις απαρχές αυτών των χαρακτήρων στους κινηματογράφους αυτόν τον μήνα.

Αν η Microsoft προχωρήσει πράγματι στην επανέκδοση αυτών των παιχνιδιών, είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα είναι αποκλειστικά για το Xbox ή θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες. Τα War for Cybertron κυκλοφόρησαν αρχικά σε Xbox 360, PC και PS3 και η Microsoft έχει κυκλοφορήσει τα παιχνίδια της σε πολλές πλατφόρμες. Είναι πιθανό αυτά τα remasters να εμφανιστούν στο PlayStation, το Steam και το Switch. Όπως όμως συμβαίνει με κάθε φήμη, συνιστάται προσοχή, καθώς οι πληροφορίες μπορεί να αλλάξουν ή να μην είναι ακριβείς. Παρόλο που το TFW2005 είναι έγκυρη πηγή για τα νέα των Transformers, η φήμη δεν αναφέρει ρητά την επανέκδοση των παιχνιδιών War for Cybertron, αν και αφήνει να εννοηθεί αυτή η δυνατότητα. Οι φίλοι της σειράς θα πρέπει να περιμένουν, τη στιγμή που ένα επιβεβαιωμένο παιχνίδι Transformers αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More