Friday, September 20, 2024
Home » Φήμη: Έρχεται remaster του Days Gone

Φήμη: Έρχεται remaster του Days Gone

0 comments

Μια φήμη κυκλοφορεί στα social media, σύμφωνα με την οποία η Sony ενδέχεται να ετοιμάζει remaster του Days Gone. Το open world παιχνίδι από το Bend Studio κυκλοφόρησε το 2019, στα τέλη της γενιάς του PS4, και έχει ήδη ενημερωθεί για το PS5 ώστε να τρέχει στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η φημολογία ξεκίνησε από τον δημοσιογράφο του VGC Jordan Middler, ο οποίος έκανε retweet μια είδηση που ανέφερε πως έρχεται ένα “λιγότερο συναρπαστικό” remaster από τη Sony. Ο Middler σχολίασε: “Αν ήταν θυμωμένος που ο χαρακτήρας του είναι στο Astro Bot, θα τρελαθεί με αυτό”. Αυτό το σχόλιο αναφέρεται στον σκηνοθέτη του Days Gone, John Garvin, ο οποίος είχε εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια για την εμφάνιση του πρωταγωνιστή Deacon St John στο παιχνίδι Astro Bot. Εάν η φήμη αυτή δεν αποτελεί αστείο, φαίνεται ότι το Days Gone μπορεί να είναι το επόμενο remaster από το PlayStation, μαζί με το Horizon Zero Dawn.

Αν αυτή η πληροφορία είναι αληθινή, θα είναι μια ασυνήθιστη κίνηση από τη Sony, καθώς η εταιρεία δεν έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του Days Gone, αφού η πρόταση για sequel απορρίφθηκε. Το Bend Studio εργάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα νέο project που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του παιχνιδιού, αλλά δεν θα είναι άμεση συνέχεια. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο στην Πολιτεία του Όρεγκον, δύο χρόνια μετά από μια πανδημία που μετέτρεψε μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας σε φρικιαστικά πλάσματα που ονομάζονται “Freakers”. Η ιστορία επικεντρώνεται στον πρωταγωνιστή Deacon St. John, έναν πρώην μοτοσικλετιστή και κυνηγό επικηρυγμένων.

Επίσης, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για μια πιθανή ταινία βασισμένη στο Days Gone, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα σχέδια. Όλα αυτά ίσως ξεκαθαρίσουν στο επόμενο State of Play, το οποίο φημολογείται ότι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Το τελευταίο “κεφάλαιο” της σειράς Star Wars Jedi αναπτύσσει η Respawn

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More