Sunday, September 22, 2024
Home » Υπό ανάπτυξη ταινία “The Sims” από την Amazon

Υπό ανάπτυξη ταινία “The Sims” από την Amazon

0 comments

Η EA ανακοίνωσε ότι το The Sims θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο, σε μια συνεργασία με τηνAmazon MGM Studios. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο θα αναλάβουν η Kate Herron (Loki, The Last of Us) και η Briony Redman (Doctor Who). Η Margot Robbie, μέσω της εταιρείας παραγωγής LuckyChap, θα είναι επίσης μέρος της ομάδας παραγωγής, με στόχο η ταινία να έχει την επιτυχία και το μέγεθος της ταινίας Barbie.

Η ταινία επιδιώκει να παραμείνει πιστή στην εμπειρία του παιχνιδιού, με αναφορές και Easter eggs από το σύμπαν του The Sims. Οι Freezer Bunnies και η πισίνα χωρίς σκάλα είναι μερικά από τα στοιχεία που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία, ενώ η EA θέλει να απευθυνθεί στους παίκτες που νιώθουν “αγάπη και νοσταλγία” για τη σειρά.

Παράλληλα, η EA ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει τοThe Sims 5 άμεσα, αλλά θα συνεχίσει να ενημερώνει το The Sims 4, που ήδη μετρά 10 χρόνια κυκλοφορίας, με πληρωμένα expansions. Επιπλέον, η εταιρεία λανσάρει ένα πρόγραμμα δημιουργών, όπου οι παίκτες θα μπορούν να πουλούν τα δημιουργήματά τους ως “Creator Kits”.

Επιπρόσθετα, η EA εργάζεται πάνω στο Project Rene, ένα διασυνοριακό multiplayer project, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια. Η EA σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα playtest περιορισμένης συμμετοχής αυτό το φθινόπωρο, επεκτείνοντας το σύμπαν του The Sims σε νέες μορφές παιχνιδιού.

Η ταινία στοχεύει να φέρει στη μεγάλη οθόνη την ξεχωριστή εμπειρία και τον κόσμο του The Sims, ενώ η σειρά συνεχίζει να εξελίσσεται με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο, με γνώμονα τη συνεχή υποστήριξη και εξέλιξη του The Sims 4.

Διαβάστε επίσης: Arcane: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για τη 2η σεζόν

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More