Friday, September 20, 2024
Home » “Τριαντάρισε” το PlayStation! Γενέθλια με limited edition κονσόλες

“Τριαντάρισε” το PlayStation! Γενέθλια με limited edition κονσόλες

0 comments

Η Sony φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη γέννηση του PlayStation, με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης κονσόλας το 1994. Η πρώτη κονσόλα αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία των video games, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο που παίζαμε και βιώναμε τα παιχνίδια.

Για να τιμήσει αυτή την επέτειο, η Sony κυκλοφορεί τώρα μια συλλεκτική έκδοση κονσολών και αξεσουάρ, που είναι εμπνευσμένη από το αρχικό PlayStation. Η limited edition συλλογή περιλαμβάνει τηνψηφιακή έκδοση του PS 5, το νέο PS 5 Pro, τα χειριστήρια DualSense και DualSense Edge, καθώς και το PlayStation Portal.

Όλες οι συσκευές φέρουν γκρι χρωματισμό, που παραπέμπει στο αρχικό μοντέλο του 1994, με πιο ανοιχτό γκρι εξωτερικό και πιο σκούρο γκρι εσωτερικό, μαζί με το πολύχρωμο λογότυπο PlayStation. Επιπλέον, υπάρχει ειδικό λογότυπο για τα 30 χρόνια στο πίσω μέρος, ενώ στις εξωτερικές πλάκες υπάρχει ανάγλυφο μοτίβο. Τα πακέτα περιλαμβάνουν το PS 5 Pro με δύο χειριστήρια, φορτιστή, και αξεσουάρ, και θα διατεθούν σε μόλις 12.300 μονάδες. Το PlayStation Portal και τα συλλεκτικά χειριστήρια πωλούνται ξεχωριστά, ενώ η προπαραγγελία ξεκινά στις26 Σεπτεμβρίου, με τα προϊόντα να κυκλοφορούν στις 21 Νοεμβρίου.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More