Tuesday, October 22, 2024
Home » «Τρέλα» με τα tiny homes – Δείτε το σπίτι των $16.000 που μοιάζει με iPhone

«Τρέλα» με τα tiny homes – Δείτε το σπίτι των $16.000 που μοιάζει με iPhone

0 comments

Η εμμονή με ταtiny homes έχει κάνει την εμφάνισή εδώ και αρκετό καιρό στις ΗΠΑ. Το γνωστό Walmart όμως έχει “γιγαντώσει” την τάση, καθώς πουλά προκατασκευασμένα σπίτια στην ιστοσελίδα του για $15.900 ή λιγότερο. Η υπόσχεση είναι τέσσερις τοίχοι και ένα μπάνιο που μπορεί κάποιος να στήσει με δύο φίλους μέσα σε λίγες ώρες. Η ίδια εταιρεία, Cheryl Industries, πουλάει μέσω του Walmart το“Apple Cabin“, ένα μικρό σπιτάκι σε σχήμα iPhone, το οποίο έχει αρκετό χώρο μόνο για ένα… MacBook και λίγα ακόμη πράγματα. Πριν ενθουσιαστείτε με την ιδέα να αποκτήσετε σπίτι, πρέπει να θυμάστε ότι η μόνιμη κατοικία δεν είναι τόσο φθηνή και απλή όσο το να στήσετε τοίχους και να βρείτε κάπου να κοιμηθείτε.

Τα σπίτια προς πώληση από τη Cheryl Industries, μια εταιρεία στο Long Island της Νέας Υόρκης, αποτελούν καταφύγια τύπου υπόστεγων και κοντέινερ. Το ίδιο επεκτεινόμενο σπίτι 19×20 ποδιών πωλείται για $36.000 στην ιστοσελίδα τους, ενώ το Apple Cabin έχει MSRP $24.000 από τον προμηθευτή, αλλά $17.400 στο Walmart. Η μικρότερη εκδοχή, λίγο μεγαλύτερη από ένα υπόστεγο, πωλείται για $11.800. Αυτή η έκδοση έχει χώρο μόνο για ένα κρεβάτι και μια τουαλέτα, χωρίς ντους. Το Walmart θα το στείλει με ένα φορτηγό, αλλά ο αγοραστής χρειάζεται ανυψωτικό μηχάνημα ή γερανό για να το ξεφορτώσει. Τουλάχιστον, τα μεταφορικά είναι δωρεάν και δεν απαιτείται τοποθέτηση τοίχων.

tiny homes

Τα σπίτια κατασκευάζονται στην Κίνα και απαιτούν μόνο το ξεδίπλωμα των τοίχων και τη χρήση αγκυρών και βιδών για την εγκατάσταση. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιδώνετε τίποτα στους τοίχους. Έρχεται με προεγκατεστημένη τουαλέτα, αλλά η υδραυλική εγκατάσταση θα είναι δική σας ευθύνη. Το Walmart συνιστά την τοποθέτηση σε βάση από σκυρόδεμα.

Τέλος, τα tiny homes αντιμετωπίζουν προκλήσεις λόγω των τοπικών πολεοδομικών νόμων. Στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, οι “Tiny Homes” πρέπει να έχουν τουλάχιστον 400 τετραγωνικά πόδια, κάτι που τα Apple Cabins δεν πληρούν.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More