Wednesday, October 16, 2024
Home » Το Silo επιστρέφει το Νοέμβριο – Άλυτα μυστήρια στο νέο trailer

Το Silo επιστρέφει το Νοέμβριο – Άλυτα μυστήρια στο νέο trailer

0 comments

Το πρώτο μέρος της σειράς Silo τελείωσε με ένα απίστευτο cliffhanger, αφήνοντάς μας με μεγάλη αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια με τηνJuliette (την οποία υποδύεται η Rebecca Ferguson), καθώς ανακαλύπτει ότι όλα όσα πίστευε πως ήξερε δεν ήταν αλήθεια. Η αναμονή, όμως, θα τελειώσει σύντομα, καθώς η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 15 Νοεμβρίου και το Apple TV+ μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Ρίξε μια ματιά:

Βασισμένη στη δυστοπική τριλογία βιβλίων του Hugh Howey και με δημιουργό τον Graham Yost, ο οποίος είναι επίσης ο showrunner, η σειρά Silo πρωταγωνιστεί τη Ferguson, μαζί με τους Tim Robbins, Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McRae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite, Rick Gomez, Caitlin Zoz, Tanya Moodie και Iain Glen. Στη φετινή σεζόν προστίθεται και ο Steve Zahn στο καστ.

Ορίστε τι λέει το Apple TV+ για τη σειράSilo, σε μια περιγραφή που αποκαλύπτει ελάχιστα για τη δεύτερη σεζόν: «Το Silo είναι η ιστορία των τελευταίων δέκα χιλιάδων ανθρώπων στη Γη, το μιλίων βάθους σπίτι τους τους προστατεύει από τον τοξικό και θανάσιμο κόσμο εκεί έξω. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πότε ή γιατί χτίστηκε το σιλό και αυτοί που προσπαθούν να το ανακαλύψουν αντιμετωπίζουν θανάσιμες συνέπειες. Η Ferguson πρωταγωνιστεί ως Juliette, μια μηχανικός που αναζητά απαντήσεις για τη δολοφονία ενός αγαπημένου της προσώπου και βυθίζεται σε ένα μυστήριο που είναι πολύ πιο βαθύ απ’ όσο μπορούσε ποτέ να φανταστεί, οδηγώντας την στην ανακάλυψη ότι αν δεν σε σκοτώσουν τα ψέματα, θα σε σκοτώσει η αλήθεια».

Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια στη δεύτερη σεζόν; Αρχίστε να το ανακαλύπτετε όταν το πρώτο από τα 10 επεισόδια προβληθεί στις 15 Νοεμβρίου στο Apple TV+, με κυκλοφορία ενός επεισοδίου κάθε εβδομάδα στη συνέχεια.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More