Thursday, September 19, 2024
Home » Το Cyberpunk 2077 τώρα σε επιτραπέζιο παιχνίδι

Το Cyberpunk 2077 τώρα σε επιτραπέζιο παιχνίδι

0 comments

Εκατομμύρια fans του δημοφιλούς video game cyberpunk 2077 ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση για crowdfunding χρηματοδότηση της ανάπτυξης από την εταιρία Go On Board, επιτραπέζιας έκδοσης του παιχνιδιού. Μάλιστα ο αρχικός στόχος των 100.000 δολαρίων καλύφθηκε σε χρόνο 10 λεπτών και 4 δευτερολέπτων! Πλέον το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τις δωρεές των χρηστών ξεπερνά τα 2εκ. δολάρια, ενώ η καμπάνια θα διαρκέσει ακόμα 16 ημέρες.

Στην επιτραπέζια έκδοση του cyberpunk 2077 οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν μέρος σε αποστολές, σενάρια αλλά και να εξελίσσουν τους χαρακτήρες τους, επιλέγοντας έναν από τους V, Panam, Jackie ή Jud.

Η εταιρεία ανάπτυξης Go On Board, που θα συνεργαστεί με την ίδια την CD Projekt Red, βρίσκεται πίσω και από την επιτραπέζια έκδοση του The Witcher.

Η βασική έκδοση του παιχνιδιού κοστίζει 79 δολάρια και περιέχει στοιχεία που θα χρεώνονται επιπλέον όταν κυκλοφορήσει επίσημα, ενώ υπάρχει και η έκδοση deluxe στα 139 δολάρια, με πιο πλούσια χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα πλαστικοποιημένες κάρτες.

Σε ότι αφορά το πολυαναμενόμενο sequel του cyberpunk 2077 υπάρχουν φήμες που το θέλουν να περιλαμβάνει και multiplayer mode. Όμως δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα καθώς η CD Red Projekt έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του The Witcher 4, το οποίο το περιμένουμε σύντομα.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More