Tuesday, September 17, 2024
Home » “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή” 25 χρόνια μετά! Νέο cast και πρώτο teaser για την ταινία

“Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή” 25 χρόνια μετά! Νέο cast και πρώτο teaser για την ταινία

0 comments

Η ταινία “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; Movie 1” αναβιώνει την θρυλική σειρά του MEGA, 25 χρόνια μετά, με νέα πνοή και διαφορετικό καστ. Ο Αλέξανδρος Ρήγας, δημιουργός της αρχικής σειράς, επιστρέφει αυτή τη φορά στον κινηματογράφο με δύο ταινίες που καταπιάνονται με την ιστορία τεσσάρων γυναικών, της Αλέκας, της Πόπης, της Φωτεινής και της Ντοντό. Οι τέσσερις αυτές γυναίκες, που κακοποιήθηκαν στην παιδική τους ηλικία από τον διευθυντή του ιδρύματος όπου μεγάλωσαν, αποφασίζουν χρόνια αργότερα να πάρουν την εκδίκησή τους, κλείνοντας τους λογαριασμούς τους με το σκοτεινό παρελθόν που τις στοιχειώνει.

Η ιστορία των ταινιών εξερευνά το δικαίωμα του πληγωμένου ανθρώπου στην αυτοδικία, παρουσιάζοντας τις προσπάθειες των ηρωίδων να επιτύχουν την δικαίωση με έναν παράδοξο, αναρχικό, σκοτεινό αλλά και παιδικό τρόπο. Η πρώτη ταινία εστιάζει στις απόπειρες των τεσσάρων γυναικών να φτάσουν στον στόχο τους, ενώ η δεύτερη, που αποτελεί απόλυτη συνέχεια της πρώτης, ολοκληρώνει τις προσπάθειές τους με καταλυτικό τρόπο.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 19 Αυγούστου 2024 και η πρώτη ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2025. Η Showtime Productions κυκλοφόρησε το πρώτο“Red Teaser”, προσφέροντας μια ματιά στον σκοτεινό και σαγηνευτικό κόσμο της ταινίας, με τη Βασιλική Ανδρίτσου στον ρόλο της Αλέκας να σπάει τον τέταρτο τοίχο και να απευθύνεται άμεσα στο κοινό. Ακολουθούν τα επόμενα teasers: “Green Teaser,” “Black Teaser,” και “White Teaser,” καθένα εστιασμένο στη δική του πρωταγωνίστρια, δίνοντας έτσι μια γεύση από τις προσωπικές ιστορίες και τα κίνητρα των τεσσάρων γυναικών.

Οι ταινίες “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” υπόσχονται να καθηλώσουν το κοινό με την ένταση και την πολυπλοκότητα των χαρακτήρων τους, φέρνοντας στην οθόνη μια ιστορία εκδίκησης και κάθαρσης.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More