Saturday, October 5, 2024
Home » Τεράστιες ΑΙ αλλαγές σε Google Search και Google Lens – Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

Τεράστιες ΑΙ αλλαγές σε Google Search και Google Lens – Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

0 comments

Η Google ανακοίνωσε σημαντικές ενημερώσεις που αφορούν τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στο Google Search και το Google Lens, διαμορφώνοντας το μέλλον της αναζήτησης. Το Google Search θα οργανώνεται πλέον με τη βοήθεια της AI, προσφέροντας ταχύτερα και πιο στοχευμένα αποτελέσματα, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ με έμφαση σε συνταγές και έμπνευση για γεύματα στις κινητές συσκευές.

Μια νέα σχεδίαση για τις AI Overviews (συνοπτικές πληροφορίες) θα περιλαμβάνει πλέον συνδέσμους προς σχετικές ιστοσελίδες, επιτρέποντας στους χρήστες ευκολότερη πρόσβαση στις πληροφορίες που αναζητούν. Επιπλέον, η Google θα ενσωματώσει διαφημίσεις στις AI αναζητήσεις και το Lens, προσφέροντας προϊόντα σχετικά με τα αιτήματα των χρηστών, πέρα από τις συνοπτικές περιλήψεις και τους συνδέσμους.

Οι σημαντικές ενημερώσεις του Google Lens περιλαμβάνουν τη δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης και αναζήτησης μέσω βίντεο. Οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν βίντεο και να ρωτούν την AI για κινούμενα αντικείμενα, όπως π.χ. γιατί τα ψάρια κολυμπούν μαζί σε ένα ενυδρείο. Η φωνητική αναζήτηση θα επιτρέπει συνομιλίες με το Lens με τρόπο παρόμοιο με το Advanced Voice Mode του ChatGPT και το Gemini Live.

Επιπλέον, ηGoogle αναβαθμίζει την εμπειρία αγορών, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες προϊόντων και να λαμβάνουν άμεσα αποτελέσματα με πληροφορίες για το προϊόν και τα διαθέσιμα καταστήματα. Όλες αυτές οι ενημερώσεις για το Google Lens είναι πλέον διαθέσιμες παγκοσμίως μέσω της εφαρμογής Google για Android και iOS.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More