Friday, September 20, 2024
Home » Τα νέα HUAWEI MatePad μόλις παρουσιάστηκαν στη Βαρκελώνη κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Τα νέα HUAWEI MatePad μόλις παρουσιάστηκαν στη Βαρκελώνη κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

0 comments

Στο launch event της Huawei στη Βαρκελώνη την παράσταση έκλεψαν τόσο τα Watch GT 5 Series, όσο και το ρολόι – πιεσόμετρο Watch D2! Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς στο event είδαμε και δύο νέα, υψηλού επιπέδου tablets από την εταιρεία, τα HUAWEI MatePad Pro 12,2” και HUAWEI MatePad 12 X, για τα οποία θα διαβάσετε παρακάτω.

HUAWEIMatePadPro12,2”

Το νέό κορυφαίο tablet, το HUAWEI MatePad Pro 12,2” , έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήστη με επίκεντρο τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα.

Εξοπλισμένο με μια καινοτόμο οθόνη Tandem OLED PaperMatte, το HUAWEI MatePad Pro 12,2” προσφέρει εντυπωσιακή μέγιστη φωτεινότητα 2000 nits για μια αυθεντική εμπειρία θέασης. Οι προηγμένες τεχνολογίες χάραξης κατά της λάμψης και της νανοκλίμακας εξασφαλίζουν μια κορυφαία οπτική εμπειρία που μοιάζει με χαρτί. Έρχεται επίσης με το πληκτρολόγιο HUAWEI Glide, το οποίο διαθέτει γραφίδα 2 σε 1 και σχεδιασμό αποθήκευσης και φόρτισης πληκτρολογίου. Με την δημιουργικότητα σε πρώτο πλάνο, η εφαρμογή GoPaint του tablet προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων ψηφιακής δημιουργίας, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοποριακών πινέλων Splatter και των πινέλων Fluid. Το FangTian Painting Engine 2.0 υποστηρίζει εξαιρετικά μεγάλο καμβά 8K, παρέχοντας εργαλεία επαγγελματικής ποιότητας για καλλιτεχνική έκφραση.

HUAWEIMatePad12 X

Το HUAWEI MatePad 12 X είναι ένα ελαφρύ εμβληματικό μοντέλο, σχεδιασμένο για τη νέα γενιά. Ενισχύει την παραγωγικότητα, επιτρέποντας στους χρήστες που διαμορφώνουν τις τάσεις να κυνηγήσουν τα όνειρά τους προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία. Το HUAWEI MatePad 12 X PaperMatte Edition διαθέτει μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνηPaperMatte, που προσφέρει ανώτερη ποιότητα στην προβολή, τη γραφή και την αφή, καθιστώντας το ιδανικό για ανάγνωση και δημιουργική εργασία.

ΟAlex Huang, Chief Marketing Officer της Huawei, τονίζει τον παγκόσμιο αντίκτυπο και τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία. Υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Huawei να συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, μόδα και δημιουργικότητα στα προϊόντα, ενσωματώνοντάς τα απρόσκοπτα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, η εταιρεία συνεχίζει να εμπνέει μέσω καμπανιών όπως η πρωτοβουλία “Light Up Your Rings” και η “GoPaint Worldwide Creating Activity”.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Τα νέα tablets θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σύντομα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά για την διαθεσιμότητα αλλά και τις τιμές λιανικής τους.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More