Friday, October 11, 2024
Home » Τέλος εποχής για το λατρεμένο Age of Empires 3

Τέλος εποχής για το λατρεμένο Age of Empires 3

0 comments

ΤοAge of Empires 3, ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, αποσύρθηκε από τα ψηφιακά καταστήματα στις 10 Οκτωβρίου 2023, ενώ οι υπηρεσίες για το multiplayer θα σταματήσουν στις 30 Οκτωβρίου. Κυκλοφόρησε το 2005 ως συνέχεια του Age of Empires 2: The Age of Kings και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, πουλώντας πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στον πρώτο χρόνο. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στην αποικιοποίηση της Αμερικής από την Ευρώπη από τον 15ο έως τον 19ο αιώνα, με 14 διαφορετικούς πολιτισμούς προς επιλογή. Κυκλοφόρησαν δύο expansions: The WarChiefs το 2006 και The Asian Dynasties το 2007. Η multiplayer λειτουργία του είχε επαινεθεί ιδιαίτερα, καθώς ήταν πλήρως ενσωματωμένη στο περιβάλλον του παιχνιδιού.

Age of Empires

Αν και οι παίκτες θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν το campaign και τα skirmishes, η πολυαγαπημένη multiplayer εμπειρία θα σταματήσει λόγω τεχνικών περιορισμών. Ωστόσο, η Definitive Edition του παιχνιδιού, που κυκλοφόρησε το 2020, θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη με βελτιωμένα γραφικά, νέους πολιτισμούς, game modes και ανανεωμένο soundtrack. Η Definitive Edition είναι επίσης διαθέσιμη για χρήστες του PC Game Pass.

Παρόλο που το Age of Empires 2: Definitive Edition και το Age of Empires 4 είναι διαθέσιμα σε κονσόλες Xbox, το 3 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει σε αυτές. Οι παίκτες ελπίζουν πως, με τα βελτιωμένα γραφικά 4K και την υποστήριξη mods, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στο μέλλον για κονσόλες.

Διαβάστε επίσης: Άδειες λογισμικού: Τάσεις και προβλέψεις για τα διαφορετικά μοντέλα και ευκαιρίες στην αγορά

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More