Tuesday, September 24, 2024
Home » Στο επίκεντρο της IFA 2024 το εμπνευσμένο από το AI «FUTURE LIVING» όραμα της LG

Στο επίκεντρο της IFA 2024 το εμπνευσμένο από το AI «FUTURE LIVING» όραμα της LG

0 comments

Από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, η LG παρουσίασε, στο περίπτερό της στην IFA 2024, τη μεγάλη γκάμα οικιακών λύσεων με τεχνητή νοημοσύνη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο της έξυπνης διαβίωσης στο σπίτι. Με θέμα Experience, AffectionateIntelligence(AI) Home, η εταιρεία παρουσίασε το μοναδικό, εμπνευσμένο από την τεχνητή νοημοσύνη, όραμά της για τη μελλοντική διαβίωση.

Το περίπτερο που ήταν σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον Κορεάτη συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Kim Cho-yeop, περιείχε διάφορες ζώνες εμπειρίας, που δημιουργήθηκαν για να καταδείξουν πώς η τεχνητή νοημοσύνη της εταιρείας μπορεί να ενσωματωθεί στην οικιακή ζωή και να αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής με έξυπνους και ξεχωριστούς τρόπους.

Κατά την είσοδό τους στο Hall 18 της Messe Berlin, τους επισκέπτες υποδέχθηκε η AI Home Gate, ένα τεράστιο LED media wall που έδειχνε το ταξίδι της LG AI, από τη γέννηση του AI Agent της LG, FURON, μέχρι τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με τον κόσμο και εμπλουτίζει την καθημερινή ζωή.

Στους χώρους του περιπτέρου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν τι σημαίνει Affectionate Intelligence και πώς κάνει την καθημερινή ζωή απλούστερη και πιο άνετη. Χωρισμένο σε διάφορους ξεχωριστούς χώρους lifestyle, το περίπτερο της LG παρουσίασε πώς οι φυσικές συνομιλίες με το ThinQON, το AffectionateIntelligenceHomeHubτης LG, μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση κάθε πτυχής της καθημερινότητας.

Ο πρώτος χώρος lifestyle, «Second Youth Home», παρουσίασε ένα νέο και πιο δραστήριο τρόπο ζωής για τους συνταξιούχους. Η ψηφιακή σήμανση στον τοίχο απεικόνιζε πώς το ThinQ ON προσαρμόζει και φροντίζει τις οικιακές συσκευές ανάλογα με τον χρήστη.

Το πιο πρόσφατο πλυντήριο ρούχων της LG, που ανακοινώθηκε στην IFA 2024, χρησιμοποιεί την τεχνολογία AI DD™ για την ευφυή ελαχιστοποίηση της χρήσης νερού και ενέργειας ανάλογα με το φορτίο. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία Easy Control, η οποία επιλέγει αυτόματα τους κύκλους ανάλογα με τα πρότυπα χρήσης και τις προτιμήσεις του χρήστη για μέγιστη ευκολία.

LG

Ο δεύτερος χώρος lifestyle, με την ονομασία «Smart Green Home», παρουσίασε την ιδανική κατοικία για οικογένειες που αγαπούν το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας. Μεταξύ των πολλών λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας παρουσιάστηκε το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας (ESS) της LG με τεχνητή νοημοσύνη, που αναλύει τα πρότυπα χρήσης ενέργειας και τις προβλέψεις καιρού, προσαρμόζοντας τη λειτουργία του ανάλογα με τις διάφορες συνθήκες. Ένα άλλο σημείο αναφοράς ήταν η αντλία θερμότητας αέρα-νερού Therma V™ R290 Monobloc. Με αυτές τις συσκευές συνδεδεμένες στο ThinQ ON – τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού-, το LG AI βελτιστοποιεί τη χρήση ενέργειας στο νοικοκυριό σε πραγματικό χρόνο και μειώνει τους λογαριασμούς ενέργειας, διαχειριζόμενο έξυπνα την κατανάλωση ενέργειας κάθε συνδεδεμένης συσκευής.

Η περιοχή «Affectionate Home», ήταν σχεδιασμένη για τα παιδιά και τα κατοικίδια. Παρουσίαζε το Self-Driving AI Home Hub της εταιρείας, το οποίο μπορεί να κινείται ελεύθερα μέσα στο σπίτι και να αλληλεπιδρά με τα παιδιά μέσω συνομιλίας. Η μονάδα συνδυάζει αναγνώριση φωνής, ήχου και εικόνας για να αλλάζει την έκφρασή της ανάλογα με τα διάφορα συναισθήματα, ώστε να ανταποκρίνεται κατάλληλα σε διαφορετικές καταστάσεις. Η μονάδα μπορεί να μετακινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο και να ελέγχει συνδεδεμένες συσκευές και συσκευές IoT, φροντίζοντας διαρκώς για τη βελτιστοποίηση του περιβάλλοντος για τα μικρά παιδιά.

Μέσω generative AI, το Self-Driving AI Home Hub μπορεί να αναπτύσσει ιστορίες με βάση τις εικόνες που σχεδιάζει ο χρήστης, εξασφαλίζοντας μια μοναδική ιστορία για τον ύπνο κάθε βράδυ.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More