Friday, October 11, 2024
Home » Σοκάρουν οι εικόνες – Δείτε τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο τυφώνας Milton

Σοκάρουν οι εικόνες – Δείτε τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο τυφώνας Milton

0 comments

Οτυφώνας Milton έφτασε στην ανατολική ακτή της Φλόριντα το βράδυ της Τετάρτης ως καταιγίδα κατηγορίας 3, εξαλείφοντας την ηλεκτροδότηση για περίπου 3 εκατομμύρια ανθρώπους και φέρνοντας καταστροφικούς ανέμους και βροχές. Ανεμοστρόβιλοι στην ανατολική ακτή τηςΦλόριντα προκάλεσαν τις δικές τους ζημιές και οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της ημέρας είναι τρομακτικές.

Milton

Τουλάχιστον16 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις καταιγίδες μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον Αλεχάντρο Μαγιόρκας, τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, ο οποίος ανέφερε τον αριθμό των νεκρών μέσω τηλεδιάσκεψης το απόγευμα της Πέμπτης στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου.

Ο Μαγιόρκας τηλεφωνούσε εξ αποστάσεως από τη Βόρεια Καρολίνα, όπου επιβλέπει επί του παρόντος τις προσπάθειες ανάκαμψης από τον τυφώνα Helene, ο οποίος έχει αποδεκατίσει το δυτικό τμήμα της πολιτείας, μια περιοχή μεγάλου υψομέτρου όπου η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει ασφάλιση πλημμύρας.

Milton

Milton

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει με θεωρίες συνωμοσίας τόσο για τον τυφώνα Milton όσο και για τον τυφώνα Helene, συμπεριλαμβανομένης της ιδέας ότι οι Δημοκρατικοί μπορούν να ελέγξουν τον καιρό και οδήγησαν τους τυφώνες σε περιοχές κυρίως Ρεπουμπλικανών σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον Donald Trump.

Milton

Το διαδίκτυο έχει επίσης πλημμυρίσει με ψεύτικες εικόνες που υποτίθεται ότι προκάλεσε ο τυφώνας Milton, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών που δημιουργούνται από AI που υποτίθεται ότι δείχνουν το Walt Disney World στη Φλόριντα εντελώς πλημμυρισμένο. Στην πραγματικότητα, το θεματικό πάρκο σχεδιάζει να ανοίξει ξανά σήμερα.

Milton

Η πόλη της Αγίας Πετρούπολης σημειώνει ότι κάθε μη εμφιαλωμένο νερό που προορίζεται για δραστηριότητες όπως πόση, βούρτσισμα των δοντιών ή μαγείρεμα πρέπει πρώτα να βράσει.

Milton

Διαβάστε επίσης: Άδειες λογισμικού: Τάσεις και προβλέψεις για τα διαφορετικά μοντέλα και ευκαιρίες στην αγορά

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More