Thursday, September 19, 2024
Home » Σε εξέλιξη η διαδικασία για την πώληση της Nova

Σε εξέλιξη η διαδικασία για την πώληση της Nova

0 comments

Με τέσσερις φορείς, δύο αραβικές τηλεπικοινωνιακές εταιρίες και ισάριθμα αμερικανικά επενδυτικά κεφάλαια συνεχίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία για την πώληση της Nova.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών από την αγορά (επίσημα δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά από στελέχη της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας) η προοπτική είναι οι προσφορές να κατατεθούν τέλη Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία της Nova και του ομίλου, United Group, στον οποίο ανήκει, εξετάζουν τα funds, Searchlight Capital Partners και Warburg Pincus, η σαουδαραβική Saudi Telecom Company και η Εtisalat από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Βρίσκονται στη φάση της δέουσας επιμέλειας (due diligence) ενώ είναι ανοιχτό αν η αγοραπωλησία θα αφορά τις εταιρίες της United ξεχωριστά ή ολόκληρο τον Όμιλο.

Σε κάθε περίπτωση η Nova φαίνεται να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον ως ένας ολοκληρωμένος πάροχος με σταθερή, κινητή τηλεφωνία, internet και συνδρομητική τηλεόραση.

Πάντως, σύμφωνα επίσης με στελέχη της αγοράς των τηλεπικοινωνιών, η διαδικασία της πώλησης θα ολοκληρωθεί μόνον αν οι μέτοχοι της United (BC Partners και ο Σέρβος επιχειρηματίας Ντράγκαν Σόλακ) καταφέρουν να εξασφαλίσουν το τίμημα που επιθυμούν και αυτό βρίσκεται στην περιοχή άνω του 1,5 δις. ευρώ (μόνον για τη Nova). Ήδη από τη φάση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποκλείστηκαν προσφορές κοντά στο 1 δις. ευρώ (για τη Nova μόνο).

Διαβάστε επίσης: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με “μαϊμού” κονσόλες εκατομμυρίων

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More