Wednesday, October 9, 2024
Home » Σε δημοπρασία κράνος Stormtrooper από το Star Wars – Το απίστευτο ποσό που αναμένεται να πουληθεί

Σε δημοπρασία κράνος Stormtrooper από το Star Wars – Το απίστευτο ποσό που αναμένεται να πουληθεί

0 comments

Κράνος Stormtrooper από τις ταινίες Star Wars, όμοιο με αυτό που βλέπουμε στην οθόνη, αναμένεται να πωληθεί έως και 500.000 £ (περίπου 580.000 ευρώ) σε επερχόμενη δημοπρασία στο Λονδίνο. Η δημοπρασία τηςPropstore περιλαμβάνει πάνω από 1.800 αντικείμενα από την τηλεόραση και δημοφιλείς ταινίες, μεταξύ των οποίων και το κράνος που εμφανίστηκε στη σκηνή με το mind trick από την ταινία Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977).

Άλλα εντυπωσιακά αντικείμενα περιλαμβάνουν την στολή Batman του Michael Keaton από την ταινία Batman Returns (1992), η οποία αναμένεται να πωληθεί μεταξύ 100.000 και 200.000 £, καθώς και ένα κράνος και μια μάσκα που φορούσε ο Russell Crowe στην ταινία Gladiator (2000), με παρόμοια εκτίμηση τιμής.

Stormtrooper

Αξιοσημείωτα είναι επίσης τα κοστούμια και οι μάσκες από ταινίες όπως τοCleopatra (1963) και το Troy (2004), καθώς και έργα τέχνης όπως η αφίσα για την ταινία James Bond: Diamonds Are Forever (1971), η οποία μπορεί να πωληθεί μεταξύ 150.000 και 300.000 £.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί ζωντανά στις 14 και 15 Νοεμβρίου στο Bafta 195 Piccadilly στο Λονδίνο, με διαδικτυακές πωλήσεις για τις επόμενες δύο ημέρες. Ο Stephen Lane, ιδρυτής της Propstore, δήλωσε ότι αυτή η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εξαιρετικά αντικείμενα από διάσημες ταινίες και συλλογές, όπως η συλλογή του Ray Harryhausen.

Διαβάστε επίσης: Ξεκαρδιστικά memes για το Joker 2! Οι αντιδράσεις του κοινού στο sequel που “πάτωσε” στο box office

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More