Friday, September 20, 2024
Home » Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου iPhone 16

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου iPhone 16

0 comments

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του iPhone 16, με την AI να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην σημερινή εκδήλωση παρουσίασης των νέων της προϊόντων της εταιρείας, που θα γίνει στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστούν η νέα σειρά Apple iPhone 16, το νέο Apple Watch 10, πρόσθετες συσκευές καθώς και λογισμικό.

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone

Το νέο iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, με το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 18.0, το οποίο διαθέτει νέους τρόπους προσαρμογής της αρχικής οθόνης, και θα ενημερωθεί τον Οκτώβριο στην έκδοση 18.1 που θα διαθέτει μια πληθώρα χαρακτηριστικών της σουίτας Apple Intelligence AI.

Το συγκεκριμένο λανσάρισμα θεωρείται κρίσιμο για την Apple, η οποία «υποφέρει» από υποτονικές πωλήσεις σε smartphone και φορητές συσκευές τα τελευταία τρίμηνα.

Η κυκλοφορία του νέου iPhone 16 στις 20 Σεπτεμβρίου θα σήμαινε ότι ορισμένα από τα έσοδα της συσκευής θα καταγραφούν την τρέχουσα περίοδο, με την Apple να αναμένει ότι οι πωλήσεις της θα αυξηθούν περίπου κατά 5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ένα μεγαλύτερο κομμάτι πωλήσεων θα έρθει το επόμενο τρίμηνο, το οποίο συμπίπτει με την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς (και Ευχαριστιών στις ΗΠΑ). Οι αναλυτές έχουν προβλέψει ότι τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 7% και θα ανέλθουν στα 128,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτήν την περίοδο.

Το νέο iPhone 16 θα έχει μεγαλύτερες οθόνες στα Pro μοντέλα του και νέες δυνατότητες κάμερας, όπως ένα ειδικό κουμπί για λήψη φωτογραφιών.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More