Monday, October 21, 2024
Home » Πρώτο trailer με Ralph Macchio για το Karate Kid: Legends

Πρώτο trailer με Ralph Macchio για το Karate Kid: Legends

0 comments

Το πολυαναμενόμενο Karate Kid: Legends έκανε το ντεμπούτο του με ένα αποκλειστικό trailer στο New York Comic Con (NYCC), με το κοινό να ανυπομονεί για την επιστροφή του franchise. Η ταινία ανακοινώθηκε αρχικά το 2022 αλλά καθυστέρησε, εντείνοντας την προσμονή των fans. Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η σύγκρουση των κόσμων των Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και Mr. Han (Jackie Chan). Στο trailer έχουμε μια σημαντική αποκάλυψη: ο Han γνώριζε τον Mr. Miyagi (Pat Morita).

Το trailer επικεντρώνεται στον νέο χαρακτήρα, τονLi Fong (Ben Wang), και παρουσιάζει τον Li να εκπαιδεύεται τόσο με τον Mr. Han όσο και με τον Daniel LaRusso. Το υλικό είναι γεμάτο σκηνές μάχης, με τον Li να αντιμετωπίζει νταήδες, να εκπαιδεύεται σε dojo και να προπονείται με παραδοσιακό εξοπλισμό Wing Chun. Μια έντονη σκηνή τον δείχνει να φοράει μια κορδέλα με εικόνα από μπονσάι, ενώ ο Daniel μιλάει για “δύο κλαδιά από το ίδιο δέντρο”, ενισχύοντας το μυστήριο γύρω από την πλοκή.

Ωστόσο, το trailer αποφεύγει να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τον LaRusso, καθώς περιμένουμε την κυκλοφορία των τελευταίων επεισοδίων του Cobra Kai στο Netflix, που επίσης προγραμματίζονται για το 2025. Η ταινία Karate Kid: Legends αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Μαΐου 2025, με το κοινό να ανυπομονεί για περαιτέρω αποκαλύψεις.

Δείτε το trailer του Karate Kid: Legends

Διαβάστε επίσης: The Legend of Ochi: Πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία φαντασίας

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More